Ambalaje prezentare cadouri pentru Ziua Indragostitilor

18 ianuarie 2016
Autor:
Zoom-Biz

Abia am iesit din febra cadourilor de iarna ca o alta sarbatoare tot mai populara si in tara noastra, se apropie vertiginos. Sarbatoarea dragostei, asa cum mai este denumita Valentine’s Day este tot mai populara in Romania, chiar daca este o sarbatoare imprumutata, insa, atat aceasta cat si Dragobetele sunt ocazii perfecte pentru orice firma care doreste sa profite de aceste ocazii pentru a intra pe piata prin intermediul produselor specifice acestor sarbatori. Badival Grup este producator de renume national de ambalaje prezentare cadouri, produse alimentare, articole vestimentare si nu numai.

Ce sunt mai exact niste ambalaje prezentare cadouri

Cu aceasta ocazie dorim sa trasam cateva generalitati privind modul in care niste ambalaje prezentare cadouri pot fi concepute si mai ales, vom vedea motivul din spatele culorii rosii, un simbol al sarbatorii Valentine’s Day. Insa, inainte de orice, acest gen de ambalaje trebuie sa indeplineasca doua roluri, primul fiind unul practic, acela de a proteja produsul din interior, iar cel de-al doilea fiind acela de modalitate de promovare a produsului. Poate suna ciudat, insa intr-o societate de consum, pentru a atrage clienti, firmele ce pot oferi articole pentru Ziua Indragostitilor sau Dragobete trebuie sa apeleze la ambalaje prezentare cadouri care sa atraga cat mai mult, astfel, indemnand clientii sa cumpere respectivele produse.
De cele mai multe ori, produsele destinate acestor sarbatori sunt in general destinate sexului frumos (in orice caz, in cazul tinerelor cupluri exista un fel de schimb de daruri) asadar, fie ca vorbim despre cutii de ciocolata, flori, mici atentii sau alte tipuri de produse ce pot deveni daruri, acestea trebuiesc introduse in ambalaje prezentare cadouri care sa atraga. Bineinteles exista o caracteristica comuna a tuturor tipurilor de ambalaje pentru astfel de daruri. Acestea trebuie sa ilustreze cat mai bine posibil ideea de iubire si sarbatoarea acesteia.

De ce ambalaje prezentare cadouri rosii cu inimioare ?

Culoarea rosie este poate cea mai prezenta pe majoritatea tipurilor de ambalaje prezentare cadouri pentru Ziua Indragostitilor sau Dragobete. Rosul se spune ca este culoarea iubirii, insa adevaratul motiv pentru care aceasta culoare a fost aleasa ca fiind cea a dragostei are o poveste destul de lunga ce porneste inca din cele mai vechi timpuri ale civilizatiei noastre. In ritualurile mortuare preistorice exista obiceiul de a folosi un pigment de culoare rosie pentru le reda celor decedati culoarea vietii, a sangelui. Bineinteles, rosul este culoarea sangelui, deci a vietii, a luptei intre viata si moarte si mai ales, a iubirii.
Bineinteles, mai toate tipurile de ambalaje prezentare cadouri pentru Valentine’s Day prezinta pe langa elemente de culoare rosie, si clasicele inimioare adorate de unii si considerate ca fiind kietsch de altii. Insa, asa cum in orice aspect, echilibrul duce la un rafinament, si in grafica unor ambalaje prezentare cadouri pentru astfel de ocazii acest echilibru se traduce prin eleganta si un aspect placut. Noi, Badival Grup va putem oferi toate tipurile de ambalaje de prezentare, iar datorita vastei experiente pe care o detinem in acest domeniu va putem garanta cea mai buna calitate la cele mai competente preturi. Va asteptam cu drag pe www.badival.ro pentru a afla mai multe informatii.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram