Costuri care apar dupa constructia unei case

26 ianuarie 2016
Autor:
Content SEO

Constructia unei case nu este usoara. Cu toate astea, foarte multi oameni o duc la bun sfarsit pentru a-si satisface placerea de a avea propria locuinta pe pamant. Te-ai astepta ca, odata ce ti-ai construit casa, sa scapi de toate cheltuielile. Din pacate, imediat dupa constructie s-ar putea sa vina o serie de cheltuieli, care mai de care mai consistente.

Curatenia

Imediat dupa ce ai preluat cheile de la casa, trebuie sa faci curatenie dupa constructor . Acest lucru implica niste cheltuieli, indiferent ca faci curatenia pe cont propriu sau apelezi la servicii de curatenie la domiciliu. Va trebui sa achizitionezi detergenti, o multime de instrumente pentru curatenie. Desi este tentant sa faci curatenie  imediat ce ai intrat in casa, este bine sa astepti pana in momentul in care zugravesti ( daca primesti casa la rosu) deoarece va trebui si curatenie dupa zugravit.  Daca placerea de a face curatenie nu este de partea ta, cel mai bine este sa apelezi la o firma de curatenie la domiciliu, deoarece in felul acesta economisesti timp. In orasele mari poti sa descoperi ca este si ieftin un astfel de serviciu. Dat fiind faptul ca exista din ce in ce mai multe servicii de curatenie Bucuresti, vei descoperi o lupta acerba pentru preturi mici, lucru care nu face altceva decat sa te multumeasca.

Dotarile de la instalatiile electrice si sanitare

De regula, o casa noua vine echipata cu instalatiile. Cu toate astea, exista o multime de alte lucruri pe care trebuie sa le cumperi, cum ar fi becurile, lustrele, eventual chiuvetele si accesoriile pentru acestea. Desi sunt lucruri marunte, pot genera si ele cheltuieli serioase.

Mobilierul

Este o cheltuiala pe care, cu siguranta, ai luat-o in calcul. Cu toate astea, trebuie sa ai grija, deoarece mobilierul poate sa coste mai mult decat ti-ai planificat ca o sa coste. De cele mai multe ori, preturile de lista pentru mobilierul pe care ti-l doresti nu includ anumite accesorii si detalii care costa in plus.

Racordarea la utilitati

Curentul electric, apa, gazele, internetul si celelalte utilitati de care ai neaparata nevoie , toate costa. Din pacate, instalarea lor este mai costisitoare decat abonamentul lunar, asadar si in acest caz va trebui sa scoti ceva bani din buzunar daca vrei sa te bucuri din plin de casuta.

Amenajarea gradinii

Orice casa pe pamant vine si cu o mica gradina. Imediat dupa constructie, aceasta este, fara doar si poate, un peisaj ce aminteste de razboi. Aranjarea si amenajarea sa pot costa destul de mult, asdar, pregateste suficienti bani si pentru asta. In primul rand, curatenia din gradina si in al doilea rand montarea de gazon si de mobilier de gradina, toate costa.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram