Romstal te invata cum sa ti upgradezi apartamentul

19 februarie 2016

Iata care sunt cele 4 soluții simple care iți transformă caminul:
1. Montează perlatoare de apă la bateriile din baie și bucatarie.
O familie de 4 persoane (apartament cu 2 bǎi și o bucǎtǎrie) consumǎ 600 litri de apǎ pe zi (300 litri apa calda si 300 litri apa rece). Montând perlatoarele pe care le furnizeazǎ firma noastrǎ, puteți face o economie de pânǎ la 50 % atât la apǎ caldǎ, cât și la apǎ rece.
2. Montează un filtru de apă
De ce filtrarea apei de la robinet înseamnǎ economie? Pentru cǎ vei scǎpa de povara cumpǎrǎrii baxurilor de apǎ de la supermarket. Vei avea apǎ potabilǎ filtratǎ direct de la robinet.
3. Controlează temperatura ambientală
O instalație de încǎlzire chiar bine realizatǎ, dacǎ nu este automatizatǎ/ comandatǎ corect (cronotermostat de ambianțǎ, robineți dotați cu capete termostatate simple sau programabile) consumurile de energie termicǎ sunt cu cel puțin 30 % mai mari decât în cazul unei automatizǎri corecte.
- Cronotermostatul menține temperatura constantǎ în zona în care este montat și, în plus, se pot programa temperaturi interioare diferite și programe de încǎlzire pe intervale orare și zile diferite.
- Robineții termostatabili montați pe radiatoare și capetele termostatatice mențin temperatura constantǎ în camerele în care sunt montate radiatoarele.
4. Schimbă becurile clasice cu unele LED
Randamentul sistemelor de iluminat cu LED-uri este superior lămpilor cu incandescenţă şi respectiv lămpilor cu descărcare în gaz adică, la aceeaşi putere consumată produc cu mult mai multă lumină sau, altfel spus, pot produce aceeaşi lumină ca şi lămpile obişnuite la o putere consumată mult mai mică, economisindu-se astfel energia şi reducând factura de energie electrică cu 50- 80%.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram