O gradina simpla un proiect reprezentativ

23 martie 2016
Autor:
Zoom-Biz

Cred ca oricinee deacord cand se afirma ca aspectul pe care il are o gradina si atmosfera degajata de aceasta, are aceasi importanta ca si cea din interiorul casei.

Pentru orice fel de intrebari, informatii si detalii legate de proiectarea gradinilor pecum si despre amenajarea lor, specialistii isi steapta beneficiarii gradinilor ata pe site-urile de specialitate cum ar fi www.moderngardendesign.ro cat si la firmele specializate in domeniu.

Sunt foarte multe motivele pentru care putem sa ne bucuram de o gradina. Asa propun specialistii sa inceapa prezentarea conceptului in cazul fiecarui proiect, si acesta este si modul in care aceeasi specialisti propun viitorilor clienti sa priveasca fiecare metru dintr-o gradina.

Fie ca este vorba de o gradina urbana care are dimensiuni relativ mici, undeva intre 50 pana la 100 mp sau de o gradina dintr-un spatiu mai generos, oricand putem sa privim si sa simtim armonia pee care o are natura in fiecare metru al gradinii ce este bine chibzuit si bine proiectat.

Gradina in diferite anotimpuri

O gradina reprezinta un proces, un ritm unde intram in fiecare anotim. Proiectarea gradinii si designul ei reprezinta practic o proiectie in viitorului apropiat ca si in cel indepartat privind relatia dintre elementele antropice si cele naturale.

Specialistii in acest domeniu pot sa controleze volumele, texturile si culorile si deasemeni pot sa proiecteze si sa viseze, insa atunci cand vine vorba de natura beneficiarii nu pot decat sa observe frumusetea acesteai si a vietii cu care se desfasoara viata in ea.

Arhitectura unei casei, care poate sa fie asociata cu una in stilul colonial american, a reprezentat punctul de pornire pentru a avea designul unui pavilion de vara , precum si pentru un ponton si inclusiv pentru mobilierul propus.

Albul este culoarea care domina de regula elemente ce sunt construite, facand in puternic , contrast cu tonuri diferite de verde al plantelor.

In acest sens, cantarind atat aspectele pozitive cat si pe cele negative pe care le are un teren ce este inconjurat de un peisaj agricol cu dorinta beneficiarilor pentru a avea spre exemplu un lac de aproximativ 1000 mp si cu o adancime care sa ajunga la aproximativ 250 cm , specialistii reusesc sa contureze un concept solid al unei gradini, care pe parcurs genereaza elemente de design vegetale dar si construite.

In felul acesta, lacul respectiv din proiectul gradinii , devine un adevarat personaj principal, dar si prin micro habitatul ce il sustine si care include pasari, plante, pesti, etc. Vegetatia care va creste in jurul apei, plantele acvatice precum si pestii, toate sunt amplasate intr-un anumit design pentru a putea sa recreeze un adevarat micro habitat ecologic, care in scurt timp se poate autosustine.

In acest fel, la doar doua luni de cand s-au definitivat lucrarile generale in cazul unui astfel de proiect al gradinii, aceasta a primit o adevarata natura libera prin familii de egrete, de grauri precum si de alte specii de pasari ce au sosit si au populat-o.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram