Vrei sa inchiriezi o masina? Iata ce trebuie sa stii

24 martie 2016
Autor:
WEBDESK

Ai in vedere inchirierea unei masini? In calitate de client rent a car, pentru a evita producerea unor neplaceri cu masina inchiriata ar fi bine sa te informezi temeinic inainte despre piata rent a car de la noi din tara.

Iata tot ce trebuie sa stii inainte de a inchiria o masina. Pe inchirieri auto bucuresti gasesti cele mai mici preturi atunci cand doresti sa inchiriezi o masina, mai mult, procedura este foarte simplificata, nefiind nevoie de garantei sau de acte suplimentare, totul deoarece timpul dumneavoastra este important pentru noi. Masina poate fi livrata in orice punct al orasului Bucuresti, fara niciun cost suplimentar, vine impreuna cu GPS si scaun de copil incluse in pret. Mai mult, oferim servicii de rent a car in Bucuresti cu sofer, pentru a ajunge cat mai repede la destinatie, lasand problemele aglomeratia traficului urban in grija noastra.

Ai gasit o oferta tentanta pentru inchirierea unui autoturism? Nu te grabi sa iti faci o rezervare sau sa achiti un avans. Exista cazuri in care nu intotdeauna ce este ieftin este si bun. Mai ai rbadare o jumatate de ora timp in care fa un research cu privire la firma la care te-ai gandit sa apelezi. Cu un simplu search pe Google iti vei putea face o prima idee care cu siguranta va influenta mai departe alegerea firmei rent a car.

Sa nu platesti avans inainte de a semna un contract. In general plata pentru perioada dorita de inchiriere si garantia se platesc dupa semnarea contractului si dupa predarea masinii de catre firma respectiva. In cazul in care ai facut o rezervare online poti sa iei in serios rezervarea doar in momentul in care esti contactat de un angajat al firmei si puneti la punct detaliile.

Daca ti se pare ceva in neregula, poti renunta oricand la inchiriere. In cazul in care masina inchiriata nu este cea la care te-ai asteptat, te sfatuim sa nu faci niciun compromis, schimb-o sau renunta la serviciile firmei. Inchiriaza masina doar cu un contract valabil semnat atat de firma de inchirieri auto cat si de tine.

Intr-o lume in continua miscare, in epoca vitezei, alegerea unui autovehicul ca mijloc de transport reprezinta cea mai buna solutie, atat in cazul calatoriilor de afaceri, cat si in cazul vacantelor sau city break-urilor. Nu ezita si apeleaza la serviciile noastre de inchirieri auto in Bucuresti, la cele mai mici preturi.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram