Cadouri femei – GiftExpress este mesagerul iubirii tale

25 martie 2016
Autor:
Zoom-Biz

Mama, sora sau iubita ta isi va sarbatori ziua in curand si tu nu ai reusit sa cumperi darul potrivit? Nu-i nimic. Te ajuta oferta magazinului online GiftExpress. Rasfoieste categoria cadouri femei, alege ce doresti si comanda! Vei primi coletul intr-un timp rapid.

Cadouri femei – Variate si de calitate

Pentru ziua de nastere, onomastica, 8 Martie sau cu orice alta ocazie, unei femei e bine sa-i cumperi o cutie de ciocolata fina si un buchet de flori. In afara de acestea insa, ai nevoie si de altceva. Nu stii ce anume sa alegi? Lasa treaba in seama celor de la GiftExpress. Au o oferta variata la cadouri femei. Iata cateva dintre propuneri:
- bijuterii din argint (brose, bratari, cercei, inele, pandantive, seturi);
- cutii pentru bijuterii. Au un aspect deosebit, fiind un excelent element decorativ pentru masa de toaleta a femeii;
- posete si portofele si nu numai.
Daca este vorba despre sotia sau iubita ta, GiftExpress are in oferta:
- cos cadou flori de cires. Consta in: sampanie Bottega, 2 pahare de sampanie, gel de dus, fluturas decorativ cu clema, sare de baie naturala, un pandantiv din argint sub forma de pasare si o decoratiune florala;
- pachetul „Te iubesc”. In el gasesti o sticla de vin rosu demidulce, personalizat cu o inimioara si un mesaj de dragoste, un set de bijuterii din argint cu cristale Swarovski si un ursulet de plus, alb;
- cos cadou pentru iubita. E format din: o sticla de vin rosu, o jucarie de plus cu o inima in brate, o cana termosensibila din ceramica si specialitati de ciocolata.
Pentru mama ta recomandam urmatoarele idei de cadouri femei, din magazinul GiftExpress:
- cadou parfumat pentru femei. Contine: portofele din piele, praline asortate de ciocolata Milka, balsam de corp, o lumanare decorativa cilindrica si un parfum;
- cadou pentru Mama. E format dintr-o sticla de vin personalizata si un set de 2 pahare;
- trusa de manichiura;
- cuier geanta argintiu;
- oglinda de buzunar subtire s.a.m.d.

Despre cadouri femei

In ciuda preconceptiilor, nu este dificil sa cumperi un dar pentru o femeie. Trebuie insa sa ai de unde. Tocmai de aceea ti-am prezentat mai sus cateva idei de cadouri femei. Sunt exact ceea ce ai nevoie. Daca doresti informatii despre mult mai multe, rasfoieste oferta magazinului online GiftExpress.
Datorita faptului ca sunt bine organizate pe categorii, vei gasi produsele dorite intr-un timp scurt.
De ce sa cumperi cadouri femei de aici? In afara de motivele enumerate, trebuie spus ca ele sunt de calitate foarte buna, accesibile ca pret si raspund tuturor cerintelor. In plus, sunt livrate gata ambalate pentru a fi daruite.
Alege acum produsele si pune-le in cosul de cumparaturi! Comanda ta va fi procesata rapid, iar coletul va fi trimis in timp util. Profita de ocazie si pregateste ceva special pentru mama sau iubita ta.

In oferta magazinului GiftExpress bgasesti numai surprize frumoase! Rasfoieste-o si alege cadouri femei pentru persoanele importante din viata ta!

Date de contact
Adresa: Timisoara, Calea Sagului, nr. 223
Telefon: 0733.985.962

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram