Ce inseamna de fapt un city break si care sunt avantajele unei astfel de vacante?

31 martie 2016

In ultimii ani, notiunea de “city break” a devenit din ce in ce mai folosita de turistii din intreaga lume, acest tip de pachet fiind cautat mai ales in perioada de primavara si toamna. Cu toate astea, putine persoane stiu exact ce inseamna o astfel de vacanta si care sunt avantajele sale.

Pe scurt, un city break este o escapada de scurta durata, de la doua pana la patru zile, care cuprinde si weekend-ul in general. In serviciile oferite sunt incluse biletul de avion sau autocar si cazarea cu cel putin o masa la hoteluri de 2, 3, 4 sau 5 stele, din cele mai importante destinatii urbane ale lumii.

Sutele de oferte city break sunt ideale pentru persoanele care isi doresc sa fuga de agitatia si stresul de zi cu zi din marile orase si cauta o maniera prin care sa-si petreaca putinul timp liber intr-un mod placut.

Cele mai importante avantaje ale unei oferte city break sunt:

reprezinta solutia ideala pentru cei care au nevoie de o pauza, de un moment de respiro cateva zile;
costa mult mai putin decat un sejur complet;
ofera posibilitatea de a descoperi traditiile si obiceiurile din orasele vizitate;
ofera flexibilitate (iti poti face programul de vizitare dupa bunul plac);
este o vacanta perfecta pentru shopping si distractie.

In acest sens, agentia TUI TravelCenter pune la dispozitie zeci de oferte city break pentru cele mai importante si apreciate orase din lume. Alegand o astfel de vacanta, clientii au ocazia sa exploreze atractii turistice faimoase si se pot bucura de o aventura de neuitat, fiind cazati in hoteluri semi-centrale, moderne, cu acces gratuit la internet si conditii de inalta clasa.

Informatii suplimentare despre pachetele pentru city breaks gasiti pe site-ul oficial al companiei TUI TravelCenter.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram