Mcor ARKe prima imprimanta 3D desktop full color din lume acum si in Romania

9 mai 2016

LEYKOM, distribuitor al solutiilor complete Mcor, va prezinta Mcor ARKe - prima imprimanta 3D desktop full-color din lume.

Aceasta ofera utilizatorilor oportunitatea de a crea intr-o maniera sigura si accesibila modele 3D profesionale in culori unice, de o calitate superioara.
Mcor ARKe permite printarea oricarei culori sau text pe modelul 3D. Numai o imprimanta 3D cu ICC (International Colour Consortium) poate face ca imaginea de pe monitor sa fie obtinuta cu acuratete si in realitate.
De asemenea, costul redus de achizitie si operare face ca imprimarea 3D profesionala full color sa fie extrem de accesibila.
Mcor ARKe este compact, usor, si la fel ca alte printere Mcor, foarte eco-friendly. Imprimanta in sine este fabricata din materiale reciclate, iar hartia si toate modelele imprimate sunt reciclabile. Toate substantele chimice utilizate sunt non-toxice, fara emisii nocive. La fel ca Mcor 3D Iris HD, printeaza in peste un milion de culori. Materialul de printare utilizat este hartia, ceea ce determina costuri de printare extrem de accesibile.
Printerul 3D Mcor ARKe ofera utilizatorilor tot ceea ce au nevoie pentru a aduce la „viata” toate modelele preferate.
• Este utilizat cu succes in aplicatii de prototipare 3D in domenii ca arhitectura, GIS, design industrial, medicina, arta fina, educatie – astfel echipamentul nu ar trebui sa lipseasca din dotarea unui atelier de prototipare 3D.
• Aplicatia gratuita Mcor Mobile va permite sa obtineti si sa impartasiti modelele preferate si monitorizeaza Mcor ARKe de pe IOS sau Android
• Software-ul gratuit Mcor pentru computerele bazate pe Mac si Windows va permite sa obtineti un control complet asupra proiectelor Mcor 3D, inclusiv incarcarea, gestionarea, personalizarea si monitorizarea print-urilor 3D
• Mcor este IoT ready
• Ofera conectivitate completa cu optiuni de conectare via WiFi, Ethernet si USB

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram