Viața de părinte: Cum să spălați hainele și jucăriile bebelușului dvs.

28 noiembrie 2022
Autor:
Ori-cine

A menține hainele bebelușului dvs. curate poate părea de multe ori ca o bătălie dificilă, mai ales atunci când începeți să îi înțărcați la alimente solide. Și nu sunt doar costumele de dormit și bavetele pe care trebuie să le păstrați curate - cum rămâne cu acele jucării preferate pe care insistă să le pună direct în gură?

 

Iată câteva sfaturi de top despre cum să îngrijiți jucării și haine de bebeluși:

CUM SĂ SPĂLAȚI HAINE DE BEBELUȘI

Întotdeauna este mai bine să spălați hainele noi pentru bebeluși înainte de a le purta - astfel vă asigurați că orice impuritate posibilă este îndepărtată înainte de a le pune lângă pielea delicată a bebelușului dumneavoastră.

 

Separați hainele în alb și în culori, așa cum ați face o spălare normală. Îndepărtați orice murdărie puternică, cum ar fi mâncarea lipită sau voma bebelușului, cu un șervețel sau clătindu-le la robinet.

 

Dacă cineva din gospodărie a fost bolnav, toate articolele de haine de bebeluși trebuie spălate separat de orice haine sau lenjerie de pat care ar putea fi infectate, deoarece bacteriile se pot răspândi în continuare în timpul spălării.

 

Petele dificile trebuie lăsate la înmuiat înainte de spălare. Dacă folosiți înălbitor pe rufele albe ale bebelușului, asigurați-vă că acestea sunt spălate și clătite bine.

CE DETERGENT AR TREBUI SĂ FOLOSIȚI PENTRU HAINE DE BEBELUȘI

Toți detergenții marilor mărci sunt testați temeinic, astfel încât pot fi utilizați în siguranță pe haine de bebeluși. Unii detergenți au fost special concepuți pentru a fi folosiți pe hainele pentru copii. Indiferent de detergentul pe care îl folosiți, cumpărați întotdeauna un detergent de bună calitate. Pentru haine bebelusi emag.ro vedeti oferta completa!

 

Căutați haine de bebeluși care sunt ușor de spălat și care se usucă rapid. Bumbacul este perfect pentru bebeluși, deoarece este respirabil, ceea ce îi ajută să nu transpire și este moale pe piele.

 

Evitați să cumpărați țesături delicate care au instrucțiuni speciale de îngrijire; ultimul lucru de care are nevoie un părinte ocupat este să spele o căciulă de bebe de mână.

Evitați hainele cu detalii cusute, cum ar fi paietele. Acestea sunt greu de spălat și, mai ales, riscă să se desprindă și să fie înghițite de bebelușul dumneavoastră.

TREBUIE SĂ SPĂL HAINELE PENTRU BEBELUȘI ÎNAINTE DE NAȘTERE?

Dermatologii recomandă cu siguranță să spălați hainele noi pentru bebeluși înainte de a le îmbrăca. Așadar, sfatul nostru ar fi să spălați toate hainele bebelușului dumneavoastră înainte de naștere, în cazul în care bebelușul dumneavoastră are o reacție alergică la material.

CUM SĂ CURĂȚAȚI JUCĂRIILE COPILULUI DVS.

Unele produse de curățare sunt foarte puternice, așa că evitați detergenții toxici sau produsele foarte parfumate.

 

Dacă vă grăbiți, băgați jucăriile din plastic în mașina de spălat vase sau curățați-le rapid cu un șervețel pentru copii.

 

Aveți mare grijă cu jucăriile electrice sau cu baterii și evitați să le scufundați în apă.

CUM SE SPALĂ JUCĂRIILE PENTRU COPII ÎN MAȘINA DE SPĂLAT

Jucăriile moi care sunt potrivite pentru a fi spălate în mașina de spălat ar trebui să fie plasate mai întâi în interiorul unei fețe de pernă.

 

Jucăriile care nu sunt potrivite pentru spălarea la mașină pot fi aspirate pentru a îndepărta praful și murdăria.

CÂT DE DES AR TREBUI SĂ CURĂȚ JUCĂRIILE BEBELUȘULUI MEU?

Nu este necesar să îi curățați jucăriile în fiecare zi - de fapt, este mai bine pentru sistemul imunitar al bebelușului dumneavoastră dacă este expus la o parte din murdăria și germenii de zi cu zi. Un bun test este dacă ați fi pregătiți să puneți jucăria în gură - dacă nu sunteți pregătiți, atunci curățați-o.

 

Cu toate acestea, dacă există o infecție în gospodărie, cum ar fi tusea sau răceala sau un virus de vomă și diaree, atunci va trebui să le curățați frecvent pentru a preveni răspândirea infecției.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram