De ce să folosiți serviciile SEO pentru o afacere mică?

7 noiembrie 2022
Autor:
Content SEO

Întreprinderile mici au propriul set de provocări atunci când vine vorba de marketingul digital. Este posibil să nu dispuneți de timpul, resursele sau competențele necesare pentru a vă optimiza site-ul web și conținutul pentru motoarele de căutare. Chiar dacă aveți aceste lucruri, s-ar putea să nu fie ceva ce vă puteți permite ca o afacere mică. Din fericire, există servicii accesibile, cum ar fi SEO, care vă pot ajuta să vă poziționați mai sus în motoarele de căutare, astfel încât potențialii clienți să vă găsească site-ul mai ușor. Dacă nu sunteți familiarizat cu ceea ce înseamnă aceste acronime, nu vă faceți griji! Vom explica totul mai jos, astfel încât să știi exact despre ce vorbim.

Ce este SEO?

SEO este prescurtarea de la Search Engine Optimization. Este procesul de optimizare a site-ului dvs. și a conținutului pentru motoarele de căutare, astfel încât oamenii să vă găsească site-ul atunci când caută anumite subiecte sau cuvinte cheie. De exemplu, dacă sunteți o companie de turism și doriți ca oamenii să vă găsească site-ul web atunci când caută "destinații de vacanță", ați putea dori să vă optimizați site-ul web pentru acest lucru. Există două modalități principale de a utiliza SEO pentru a obține mai mult trafic:

SEO On-Page - Aceasta include lucruri precum optimizarea structurii site-ului dvs. web și a conținutului de pe site-ul dvs. web, astfel încât motoarele de căutare să vă clasifice site-ul mai bine.De asemenea, puteți optimiza site-ul dvs. web pentru lucruri precum numele afacerii dvs., adresa, numărul de telefon și orele de funcționare.

SEO Off-Page - Aceasta include promovarea conținutului dvs. pe alte site-uri web pentru a obține mai multe backlink-uri către site-ul dvs. web. Backlink-urile sunt link-uri de pe alte site-uri web care indică spre site-ul dvs. web.

De ce să folosiți servicii SEO pentru o afacere mică?

SEO nu este un lucru care se face o singură dată - este un proces continuu care trebuie monitorizat și actualizat continuu. Trebuie să puteți identifica cele mai bune cuvinte cheie pentru afacerea dvs., să scrieți conținut atractiv pentru site-ul dvs. web și să știți ce trebuie făcut pentru a construi backlink-uri către site-ul dvs. Dacă nu aveți timp sau nu doriți să învățați cum să faceți toate aceste lucruri, atunci angajarea unei companii SEO este o opțiune excelentă. Dacă sunteți proprietarul unei afaceri mici, este posibil să nu aveți resursele sau timpul necesar pentru a angaja o echipă SEO internă sau pentru a o face singur.

O companie SEO vă poate ajuta să vă optimizați site-ul și conținutul, astfel încât să ajungeți la mai mulți oameni care vă caută serviciile. Și nu este nevoie să angajați o agenție uriașă cu mulți angajați pentru a vă ajuta în acest sens; există o mulțime de servicii SEO pentru întreprinderi mici care vă pot ajuta să vă atingeți obiectivele.

6 beneficii ale utilizării serviciilor SEO pentru afacerea ta mică

- Clasament îmbunătățit - Prin angajarea unei companii SEO, veți obține rezultate imediate, văzând cum crește clasamentul site-ului dvs. în motoarele de căutare. Veți vedea, de asemenea, beneficii pe termen lung, deoarece cu cât site-ul dvs. este mai bine clasat, cu atât mai mult trafic veți obține.

- Mai multe lead-uri - Mai mulți oameni care vă vizitează site-ul web vă va oferi posibilitatea de a obține mai multe lead-uri, fie că este vorba de clienți care plasează o comandă sau se înscriu în lista dvs. de e-mail.

- O experiență mai bună pentru clienți - Scopul SEO este de a oferi informații utile și utile clienților dumneavoastră.

- Rate de conversie crescute - Atunci când vă optimizați site-ul și conținutul, le oferiți oamenilor exact ceea ce caută. Acest lucru înseamnă că ei rămân pe site-ul dvs. mai mult timp, ceea ce va crește șansele ca ei să facă o achiziție.

- O mai bună conștientizare a brandului - Atunci când vă poziționați mai sus în motoarele de căutare, mai mulți oameni vă vizitează site-ul web, vă creșteți gradul de conștientizare a brandului.

- Venituri mai mari - Veți face mai mulți bani de la clienții care vă găsesc datorită SEO.

Alin Manea - principalul freelancer SEO ce ofera servicii seo de calitate

Daca esti in cautarea unui freelancer cu experienta in SEO, Alin Manea ofera servicii SEO de peste 15 ani in Romania si iti poate ajuta afacerea sa urce in prima pagina a Google.

2 sfaturi de final

- Dacă sunteți proprietarul unei afaceri mici și doriți să vă creșteți traficul pe site-ul dvs. web, angajarea unui freelancer SEO este o opțiune excelentă. Vă puteți aștepta să vedeți rezultate în câteva luni și este mult mai ieftin decât alte opțiuni de marketing.

- Când angajați un freelancer SEO, asigurați-vă că îl întrebați ce vor face pentru a crește traficul pe site-ul dvs. web. Unele servicii sunt mai scumpe decât altele, dar veți obține rezultate mai mari.

- Dacă nu ești sigur ce servicii SEO ai nevoie, întreabă-ți prietenii care își conduc propria afacere sau vizitează site-uri de recenzii precum Yelp și cere recomandări.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram