88 de bloguri finaliste in competitia de creativitate SuperBlog 2012

7 decembrie 2012
Autor:
dowmedia08

Pe durata competitiei (1 octombrie - 1 decembrie 2012), aspirantii la blazonul de SuperBlogger si-au antrenat condeiul virtual si s-au intrecut in creativitate pe teme dintre cele mai diverse, de la domeniul auto sau IT pana la carti, parfumuri, retail, produse alimentare, cadouri si bijuterii, sport si stil de viata, moda, cursuri de dezvoltare personala, servicii profesionale pentru magazine online sau servicii hoteliere. Apoi, reprezentantii companiilor-partenere au jurizat articolele participantilor, pentru ca, in final, cei care au dus la bun sfarsit provocarea competitiei sa fie recompensati, in functie de locul ocupat in clasament, cu premii in bani si in produse, servicii sau vouchere in valoare totala de peste 25.000 lei (RON).
Clasamentul final al competitiei SuperBlog 2012, informatii despre premiile castigate de laureati si alte detalii sunt disponibile pe site-ul dedicat competitiei.

Gala de premiere va avea loc la hotelul NH Bucharest din capitala, incepand cu ora 14:00, si va fi transmisa live de RadioLynx. Si-au anuntat participarea peste 70 de persoane - sponsori, jurnalisti, organizatori si circa jumatate din bloggerii laureati, sositi din toate colturile tarii.
Dupa eveniment, invitatii SuperBlog sunt asteptati la spectacolul de teatru \"Miss Daisy si soferul ei\", cu Maia Morgenstern in rolul principal, la Teatrul Evreiesc de Stat, iar apoi la petrecere in Club Spice.

Despre SuperBlog
SuperBlog este o competitie anuala de creativitate dedicata tuturor blogurilor din Romania, indiferent de tematica, vechime sau trafic, cu scopul de a facilita colaborari intre blogosfera si mediul de afaceri si de a imbunatati comunicarea online. Lansata in 2008, competitia numara 5 editii (2008-2012), in care s-au inregistrat peste 1000 de participanti si s-au scris aproape 13.000 de articole. Competitia este sustinuta de companii renumite, romanesti si multinationale, care sustin dezvoltarea blogosferei.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram