Valentine’s Day in pandemie – planuri mai putin traditionale de ziua indragostitilor

27 ianuarie 2021
Autor:
POEM METAPHORE SRL

Bun venit in anul post-pandemic – suna putin distopic, insa realitatea este ca vietile noastre s-au schimbat in ultimul an si, chiar daca subtil sau inconstient, ne-am redefinit usor modul de a sarbatori evenimente importante sau de a ne petrece timpul liber.

Luna iubirii bate la usa si ramanem nesiguri ca vom putea organiza o cina romantica la restaurantul nostru preferat, iar un city break romantic iese din discutie.

Probabil te-ai saturat sa tot stai in casa, insa daca iti doresti o seara romantica alturi de partener, cu siguranta vei aprecia ca intimitatea propriei locuinte va lucra in avantajul vostru. In propria casa puteti face orice va doriti, dincolo de cine romantice la restaurante scumpe.

Poti folosi seara de Valentine’s Day ca pe o oportunitate de a te reconecta cu partenerul, de a va aminti momentele placute pe care le-ati trait impreuna si de a explora si experimenta lucruri complet noi.

Am realizat un scurt top al lucrurilor foarte faine pe care le poti face de Valentine’s Day fara sa pleci prea departe de casa.

Jucati un joc impreuna

Fie ca alegegi un joc de strategie, unul de cunoastere, sau clasicul Scrabble, jocurile de societate sunt un mod extraordinar prin care te poti conecta cu partenerul. Jocul de societate iti deschide o noua perspectiva asupra modului in care partenerul tau gandeste in situatii variate cu care nu te confrunti, poate, in viata de zi cu zi. Este un mod excelent prin care poti afla lucruri noi despre partenerul tau, dar si despre tine.

Mergeti la o plimbare romantica

Anul acesta Valentine’s Day va fi intr-o duminica – cu putin noroc o zi de weekend linistita si cu mult soare. Profitati de ocazie si incepeti ziua cu o plimbare romantica in locurile verzi din jurul Bucurestiului. Vei gasi multe paduri frumoase la mai putin de 20 de kilometri de Bucuresti unde va veti putea plimba in voie fara a va face griji de aglomeratia urbana.

Oferiti-va cadouri din inima

Dincolo de traditionalele flori si bomboane de ciocolata, poti gasi cadouri care iti reprezinta partera. Un album cu cele mai frumoase amintiri, pe care il puteti rasfoi in voie in timp ce degustati un pahar de vin, este un cadou care va reprezinta pe amandoi si un cadou ce va ofera oportunitatea sa rememorati cele mai frumoase momente petrecute impreuna.

Nu neglijati sexul

Ce poate fi mai romantic decat o zi de Valentine’s Day ce se incheie glorios cu un orgasm? Sau mai multe, de ce nu? Poti face ceva special de aceasta data, poti alege o lenjerie romantica, sau poti crea o atmosfera speciala cu lumanari si aromaterapie.

Pentru o seara speciala, poti sa iti iei si inima in dinti sis a incercati pentru prima data o jucarie sexuala. Este un mod excelent prin care va condimentati viata sexuala, explorati si va cunoasteti mai bine. Iar orgasmele voastre alaturi de o jucarie sexuala vor fi garantat delcioase!

Sex Shop Online Ollo este locul in care vei fi intampinat cu eleganta si jucarii sexuale pentru toti de cea mai buna calitate. Intotdeauna.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram