Gradina in stil britanic

1 iulie 2020
Autor:
IzzyReduceri

Iti doresti o gradina deosebita si nu gasesti inspiratie? Incearca modelele de gradinarit inspirate din Marea Britanie. O gradina lucrata dupa regulile de peisagistica britanica este o oaza de relaxare si buna dispozitie.

Un spatiu plin de energie, de culoare, de vitalitate – asa poate fi descrisa gradina lucrata in stil englezesc. Plantele si florile decorative sunt piesele de rezistenta ale unei gradini. O gradina in stil englezesc este impodobita cu plante si flori de toate culorile, insa intr-un stil relaxat si gratios.

Se lucreaza zone diferite in gradina pentru diverse tipuri de plante sau flori. In cazul unei gradini de dimensiuni mici este ideal sa lucrati si pe verticala. O gradina pe verticala este usor de construit cu ajutorul unor piese din lemn rezistent.

Terasele lucrate pe verticala permit plantarea mai multor tipuri de plante decorative. De asemenea, se poate integra si un mic curs de apa in cazul in care doriti un aer natural pentru gradina casei dumneavoastra.

Care este secretul in peisagistica?

Alegerea elementelor de design este marele secret al unui proiect reusit. Intr-o veritabila gradina nu este loc pentru produsele de plastic. Chiar daca sunt mai ieftine si exista in multe culori si forme, acele produse de décor fabricate din plastic nu aduc un plus de autenticitate.

Pentru un aer autentic mizeaza pe elementele naturale: piatra, ceramica, apa si lemn. Scotia, Irlanda si Marea Britanie au o traditie in peisagistica pentru folosirea traverselor de cale ferata. De ce? Pentru ca acele piese din lemn masiv asigura o metoda naturala de delimitare a spatiilor in interiorul gradinii.

Pamirco - traverse lemn

Firma Pamirco este specializata in constructia de traverse de cale ferată / wooden railway sleepers din anul 2005. Activitatea principală a societăţii este tăierea şi rindeluirea lemnului cu impregnarea lemnului. Scopul companiei Pamirco este sa ofere calitate, experienta si produse de prima clasa clientilor sai. Succesul companiei Pamirco este datorat fiecarui membru al echipei sale in egala masura.

Email: [email protected]

Adresa: Romania, Timis County, Manastiur, no. 105/A, P.O. 307275

Telefon: +40 256 325 831

  traverse de lemn

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram