8 sportivi de la Pentru Voi participa la Cupa Firmelor la Badminton

24 mai 2013

24 mai, Timişoara

O echipă de 8 tineri cu dizabilităţi intelectuale de la Fundaţia „Pentru Voi” va participa în perioada 25-26 mai la Cupa Firmelor la Badminton, ediţia a II-a. Competiţia este organizată la Banu Sport Timişoara, ca parte a programului "Badmintonul în şcoli - Shuttle Time" desfăşurat de Federaţia Română de Badminton, Primăria şi Consiliul Local al Municipiului Timişoara.

Suita de evenimente lansată de noul preşedinte al Federaţiei Române de Badminton, timişoreanca Animona Huţu, îşi propune popularizarea sportului la fileu prin invitarea la joc a angajaţilor firmelor din oraş, a elevilor, dar şi a tinerilor cu dizabilităţi intelectuale.

Badmintonul este un sport extrem de plăcut, antrenant, amuzant şi totodată elegant, care se pare că îşi găseste tot mai mulţi aderenţi şi arii de răspândire. Vă invităm să îl practicaţi alături de timişorenii cu sau fără dizabilităţi înscrişi în competiţie, fiind totodată o bună ocazie de a lega noi prietenii.

„M-am înscris la badminton pentru că îmi place sportul. Am învăţat să joc în taberele organizate de Centrul „Pentru Voi” şi sper să câştig mâine cu echipa mea!” ne povesteşte Ghizela, una dintre participante.

Programul competiţiei este: sâmbată, 09.00-09.30 - primirea participanților şi tragerea la sorți; 09.30 - demararea concursului; duminică 09.00 - concurs.

Fondurile adunate vor fi utilizate pentru dotarea cu echipament a şcolilor care fac parte din proiectul "Shuttle Time - Badmintonul în şcoli".

Detalii şi foto la facebook.com/ShuttleTimeRomania sau facebook.com/FoundationPentruVoi

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram