Dorian Yates si mostenirea sa: Blood&Guts

9 octombrie 2019
Autor:
Western Nutrition SRL

Dorian Yates, multiplu laureat al Mr. Olympia, este unul dintre cei mai apreciati si activi sportivi din bransa, organizand o multime de evenimente si workshop-uri, pornind de la clase de personal training si terminand cu o linie de suplimente nutritive ce ii poarta numele. In cele ce urmeaza vom studia antrenamentul sau Blood & Guts.

Acest antrenament se poate gasi pe internet si reprezinta pasii pe care i-a luat Mr. Olympia pentru a ajunge in forma lui de varf. Asadar, putem spune ca Blood & Guts este definitia succesului lui Dorian Yates.

Greutatea acestui trademark Blood and Guts a fost transpusa si pre-workout ului care ii poarta numele: Dorian Yates Blood & Guts din cadrul propriului brand DY Nutrition.

 

Dorian Yates Nutrition vine cu o gamă nouă de suplimente nutritive de calitate superioară, ShadowLine, concepute chiar de renumitul Dorian Yates. Toate suplimentele nutritive conțin formule și ingrediente cheie pentru atingerea obiectivelor sportive într-un timp cât mai scurt. Formulele si dozajele din această gamă nu le veți mai găsi la nici o altă firmă de suplimente nutritive, pur și simplu sunt cele mai puternice suplimente nutritive de pe piață!

 

Varianta imbunatatita a pre-workout-ului Blood & Guts ajuta la:

  • producerea unor conținuturi foarte mari de proteine (87%);
  • reținerea unor subfracții importante;
  • conținuturi extrem de reduse de grăsimi și lactoză;
  • zero proteine nedenaturate;
  • păstrarea enzimelor digestive;
  • o asimilare mult mai rapidă și completă a proteinelor.

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram