L-Carnitina: ce este si la ce ajuta? marca RSP sau Nutrex?

24 iulie 2019
Autor:
Western Nutrition SRL

L-Carnitina: ce este si la ce ajuta?

L-carnitina este un aminoacid care sa dovedit a ajuta la facilitarea transferului de acizi grași în mitocondriile celulelor pentru producerea de energie. Nu numai că acest aminoacid natural contribuie la promovarea creșterii musculare, a pierderii de grăsimi și a energiei, de asemenea, sa dovedit ca reduce oboseala musculara.

Promovează compoziția sănătoasă a corpului prin transportul grăsimilor în mitocondrii pentru producerea de energie. Afișate pentru a spori performanțele atletice și rezistența. Îmbunătățește energia celulară.

Promovează compoziția sănătoasă a corpului prin transportul grăsimilor în mitocondriile pentru produsul energetic. Afișate pentru a spori performanțele atletice și rezistența. Reduceți epuizarea glicogenului și a acumulării acidului lactic.

Aceasta vine in doua forme: lichida sau capsule. Capsulele de regula sunt “softgel”-uri, similar cu cele de omega 3, insa fiind lipsite de gustul caracteristic.

Carnitina fiind un supliment foarte popular pentru slabit si arderea grasimilor s-a transpus si in forma lichida pentru a fi administrat mai usor inaintea antrenamentului.
Doua variante ies in evidenta: Nutrex L-Carnitine liquid si RSP L-Carnitine 3000 Liquid. Insa, carnitina RSP este de doua ori mai concentrate decat cea Nutrex. Amandoua fiind fabricate in SUA, RSP Nutrition vine cu o concentratie de 3000 mg de Carnitina pe o servire de doar 14.79 ml.

Nutrex L-Carnitine Concentrate vine cu 60 sau 120 de capsule moi, concentrate care ofera peste 1400 mg de L-Carnitina de calitate.

Indiferent de variant preferata, lichida sau capsule, L-Carnitina este un supliment ideal pentru accelerarea metabolismului si arderea grasimilor.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram