7.000 de mese si masute de la mai multe site-uri pe Mesele.ro

5 octombrie 2021
Autor:
AUTHORITY

Masa este o piesa de mobilier nelipsita din orice casa. Nu exista nicio locuinta care sa nu aiba cel putin una, fie in bucatarie, fie in living. Mai mult, in functie de cum s-a ales compartimentarea si spatiul disponibil o casa poate avea mult mai multe mese si masute. Daca inca din hol ne poate intampina o consola sau o masa auxiliara, in living putem avea o masa de living si o masuta de cafea, in bucatarie sau dining, o masa de birou in camera de lucru si o masa de toaleta in dormitor. Mai mult, daca este vorba despre o vila sau un apartament cu o terasa mare, putem avea si o masa de gradina sau exterior.

Chiar daca multi romani vor sa vada masa fizic inainte de a o cumpara, cea mai buna varianta este cautarea lor online. Asta pentru ca pe internet sunt mult mai multe modele si se pot gasi mai usor datorita cautarii mai simple. Totusi nici aceasta metoda de a gasi mesele nu este foarte simpla pentru ca dureaza destul de mult sa cauti prin mii de oferte si risti sa ratezi oferte mai bune doar pentru ca nu cunosti respectivul magazin online.

Pentru a gasi mai repede o masa, solutia este un agregator care centralizeaza oferte de la mai multe site-uri. Fiind toate ofertele in acelasi loc, gasirea mesei devine mult mai simpla pentru ca nu mai trebuie sa vizitezi fiecare magazin in parte. Cu aproape 7.000 de modele catalogul online de mese si masute Mesele.ro strange oferte de la zeci de magazine online de mobila din Romania si le aduna pe toate intr-un singur loc. In continuare va voi prezenta ce tipuri de produse veti gasi pe site si ce cuprinde fiecare categorie in parte.

 

Aproape 2.000 modele de mese

 

2000 modele de mese

 

Atunci cand cautam mobilier vrem sa vedem foarte multe oferte. Asta pentru ca piesele centrale asa cum sunt mesele trebuie sa se incadreze in design-ul camere si sa indeplineasca cerintele functionale. Cu mii de modele de mese catalogul online Mesele.ro este locul perfect pentru gasirea mesei ideale. Iar gama larga de produse nu este singurul argument. Site-ul ofera vizitatorilor posibilitatea de filtrare avansata pentru a gasi mai usor modelul dorit. Iata principalele criterii de filtrare:

 

Diferite tipuri de mese

 

Vizitatorii trebuie sa aleaga tipul de masa. Mai exact, trebuie sa se decida pentru ce camera o doresc, avand de ales intre mese de: living, bucatarie, dining, extensibile sau seturi care sa cuprinda mese si scaune.

 

Materiale de calitate

 

Fara discutie, cel mai important element de calitate al unei mese este materialul. O masa confectionata dintr-un material de calitate are o rezistenta si durabilitate buna in timp si un aspect pe masura. Agregatorul Mesele.ro va permite sortarea dupa toate tipurile de materiale: furnir, inox, diferite tipuri de lemn masiv: acacia, brad, cauciuc, cires, fag, frasin, mango, mesteacan, nuc, pin, plop, salcam, sheesham, stejar, ulm, exotic, MDF, metal, PAL, piatra, piele, ratan, sticla si sticla securizata.

 

Mese potrivite stilului tau

 

Design-ul mesei este ales in functie de celelalte piese de mobilier si decoratiuni din camera in care este amplasata. Alegerea mesei potrivite nu este una simpla, iar selectarea stilului te va ajuta sa sortezi doar mesele pe gustul tau: clasice, elegante, moderne, retro, rustice sau vintage.

 

Diverse dimensiuni

 

Numarul de locuri necesar determina dimensiunea mesei. Daca ai o familie numeroasa sau vrei sa fii pregatit cand vin prietenii la tine, vei avea nevoie de o masa la care sa poata sta mai multe persoane. Poti alege mese de 1, 2, 4, 6, 8 sau 12 persoane.

 

Toate formele geometrice

 

Forma geometrica a mesei este un detaliu de design, dar si de functionalitate. In functie de modelul dorit, vei putea alege din toate formele: dreptunghiulare, ovale, patrate si rotunde.

 

Modele deosebite

 

Daca vrei o masa deosebita, care nu se incadreaza in alte criterii de filtrare, trebuie sa te uiti atent in aceasta sectiune. Vei putea selecta urmatoarele modele de mese: colorate, comode, confortabile, cu sertar, de lux, groase, indiene, subtiri sau wenge.

 

Zeci de variante de culori

 

Poate cel mai important element de stil este culoarea. Fie ca doresti sa o asortezi la o alta piesa de mobilier, sau dimpotriva, vrei sa fie un element contrastant, culoarea mesei are capacitatea de a schimba total stilul camerei in care este amplasata. Mesele de pe site sunt in 20 de variante de culori: albastre, albe, argintii, aurii, bej, bleumarin, crem, denim, galbene, gri inchis, gri, kaki, maro, multicolore, negre, rosii, roz, turcoaz, verzi si visinii.

 

Marci de renume mondial

 

Cand aleg o masa, putini sunt atenti la brand. Totusi, producatorul conteaza foarte mult, pentru ca exista marci de renume care fac mese de calitate de multi ani in intreaga lume. Printre cele mai importante marci pe site sunt: Actona, Ángel Cerdá, Artemob, BePureHome, Canett, Creaciones Meng, Custom Form, Dutchbone, EMKO, Furnhouse, Gazzda, Homitis, House Nordic, HSM, L'arte di Nacchi, La Forma, Marckeric, Mauro Ferretti, Moycor, Novita, Pako World, Ragaba, Signal, Støraa, sømcasa, TemaHome, Teulat, Tomasucci, Unique Furniture, Versa, vtwonen, Windsor & Co Sofas, Wooden Art, Woodman, WOOOD sau Zuiver.

 

Mese pentru toate buzunarele

 

Majoritatea cumparatorilor au un buget maxim atunci cand cauta o masa. Cel mai ieftin model este Decortie, cu dimensiunea 57 x 40 x 30 cm, realizata din pal melaminat, de culoare alba, care costa 193 lei, redusa cu 35% de la 296 lei. La polul opus este modelul Walnut de la marca Ángel Cerdá, cu blat din marmura care costa nu mai putin de 24.138 lei.

 

Peste 1.800 oferte de masute de cafea

 

Mii de masute de cafea

 

Masutele pentru cafea sunt de regula pozitionate in dreptul canapelei si asa cum le spune numele, sunt ideale pentru servirea cafelei in timpul unei discutii. Design-ul masutei este in general adaptat la stilul canapelei, la fotolii sau la setul de living. Pe catalogul online Mesele.ro veti gasi mii de oferte de masute de cafea din care sa alegeti una perfecta ca stil, dimensine si materiale. Fie ca vreti una din sticla, lemn masiv, metalica sau furnir, veti avea la dispozitie peste 1.800 de oferte pentru a face alegerea potrivita.

Bugetul pentru masuta de cafea difera in functie de posibilitati si de mai multe criterii precum: materialul, brand-ul, dimensiunea si stilul acesteia. Preturile incep de la 96 lei pentru o masa de cafea din MDF, furnir si metal Mariffa de culoare natural si alb, cu forma rotunda, diametru 42cm si inaltime de 41 cm. Daca vrei un model de lux si iti permiti unul, poti opta pentru masuta de cafea din beton si una auxiliara Twist de la marca exclusivista Lyon Béton care costa 5.416 lei.

 

800 de masute auxiliare cu diverse dimensiuni

 

800 masute auxiliare cu diverse dimensiuni

 

Bune in orice situatie, masutele auxiliare au un dublu-rol: functional si decorativ. Din punct de vedere functional, acestea pot servi drept masuta de cafea sau ca masa de depozitare pentru chei, portofel, sau alte obiecte pe care vrei sa le gasesti usor. Rolul decorativ al masutei auxiliare este ca suport al unui ghiveci sau a unei vaze de flori, ori alt rol cu destinatie pur decorativa. Din cele cateva sute de masute auxiliare centralizate pe agregator se vor gasi usor modele pentru a satisface chiar si cele mai exigente gusturi. Categoria dispune de filtre avansate pentru a usura filtrarea lor si implicit, gasirea masutelor auxiliare ideale.

Mesele auxiliare sunt modele mai ieftine, preturile pornind de la 119 lei, exemplu fiind modelul Viby de culoare alba de la loomi.design. Clientii care cauta modele exclusiviste vor fi si ei foarte multumiti categoria masutelor auxiliare cuprinzand modele de lux precum Altar de la marca BePureHome de culoare auriu.

 

Sute de variante de mese pentru birou

 

Sute de mese de birou

 

Un alt tip de mese foarte cautat il reprezinta cele pentru birou. Aproape orice casa sau apartament are o masa pentru birou, chiar daca nu mereu exista si o camera cu aceasta destinatie. In cele cateva sute de variante de mese birou vizitatorii vor putea gasi absolut orice isi doresc. Birouri pe colt, late, lungi, inalte, speciale pentru desen sau cu spatiu pentru tastatura, toate modelele sunt in aceasta categorie.

Preturile meselor de birou pot varia foarte mult in functie de criteriile de alegere. Ca si in cazul celorlalte mese, un birou mare, din materiale de calitate, de la un producator premium poate costa destul de mult, dar exista si variante low-cost. Spre exemplu, biroul Tuna de la Kalune Design cu dimensiunea 70 x 50 x 50 cm, realizat din pal melaminat multicolor costa doar 144 lei, pret redus de la 279 lei, beneficiind chiar acum de o reducere de 49%, adica 135 lei. Dar asa cum va spuneam, preturile pot urca foarte mult, cel mai costisitor fiind biroul Pai cu comoda si 2 sertare de la brand-ul Ángel Cerdá, disponibil pentru cei care pot plati 11.299 lei.

 

Aproape 300 modele de mese tip consola

 

Sute de mese tip consola

 

Consolele sunt mese decorative, care sunt pozitionate de obicei in hol. Daca in trecut acestea aveau functionalitatea de masa pentru telefonul fix, in zilele noastre au mai degraba un rol decorativ. Indiferent pentru ce functionalitate o doresti, pe Mesele.ro vei gasi aproape 300 modele de mese tip consola cu stiluri si dimensiuni diferite. Gama larga de oferte iti ofera posibilitatea de a face alegerea perfecta care sa se potriveasca holului tau, sau in orice camera vei alege sa o pui.

Poti achizitiona una de la doar 169 lei, cazul consolei Illia White de culoare alba, produsa de Mingitav. Un exemplu la polul opus ar fi masa tip consola Julita realizata din lemn de stejar, cu inaltimea de 50 cm de la marca Custom Form pentru care va trebui sa scoti din buzunar 5.206 lei.

 

Nu mai putin de 550 mese de gradina

 

Mese pentru gradina

 

Asa cum le spune si numele, aceste mese sunt ideale pentru gradina sau exterior. Fie ca le vrei in curte sau pe terasa unui penthouse, acestea iti vor asigura relaxarea servirii unei cafele in aer liber, sau chiar si atunci cand vrei sa iei masa in natura. In cele nu mai putin de 500 mese de gradina ai sansa de a gasi adevarate chilipiruri. Asta pentru ca preturile pornesc de la doar 65 lei, cazul masutei Ambiance din metal cu forma rotunda, de culoare negru, cu dimensiunile 46.2 x 52.5 cm. Tot in aceasta sectiune poti gasi si seturi de mese pentru gradina care pot ajunge pana la 3829 lei, exemplul setului Outsunny cu masa, 4 scaune şi 4 tabureti de gradina din aluminiu, de culoare gri.

 

Peste 500 oferte de mese de toaleta

 

Mese de toaleta pe Mesele.ro

 

Mesele pentru toaleta sunt folosite de catre femei pentru infrumusetare acasa. Pozitionate de regula in dormitor, acestea sunt utile pentru uscarea parului la iesirea din baie, pentru machiaj inainte de un eveniment sau pentru aplicarea unui tratament pentru pielea fetei. Aceasta sectiune cuprinde sute de oferte de mese de toaleta fiind una dintre cele mai mari game de acest gen de produse din mediul online. De aceea site-ul Mesele.ro este cea mai buna alegere cand vrei sa cumperi una.

In ce priveste preturile, sunt ceva mai mari decat in cazul meselor de mai sus. Cea mai ieftina masa de toaleta costa 369 lei, un model cu oglinda din MDF cu dimensiunile 60 x 40 x 75 cm.

 

Iata deci toate argumentele pentru care alegerea mesei ideale este mai simpla cu catalogul online Mesele.ro. Gama larga de mese centralizate de la zeci de magazine online de mobila fac din acest agregator destinatia perfecta daca vrei o masa de living, bucatarie, dining, seturi, de cafea, pliabile, auxiliare, de bar, de birou, tip consola, pentru gradina sau de toaleta. Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi categoria dorita, sa filtrezi mesele dupa criteriile dorite si sa alegi cea mai buna oferta.

 

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram