fbpx

7 soluții inedite pentru un machiaj cu adevărat deosebit

Creează machiajul perfect pentru evenimentele speciale și petrecerile tematice. Fii îndrăzneață și inspiră-te din cele șapte soluții prezentate în acest articol, pentru a obține un look deosebit și pentru a atrage privirile invitaților. 

Poartă lentile de contact colorate

Fă o schimbare și alege lentile care să-ți intensifice culoare ochilor sau chiar să ți-o modifice. Într-o nuanță apropiată de a ta sau una ieșită din comun, acestea cu siguranță îți vor îmbunătăți aspectul pentru una dintre ocaziile aparte din viața ta.

 

Mai mult, dacă stăteai departe de anumite culori de pe paleta de farduri, acum poți să încerci orice combinație, cât timp selectezi o nuanță a ochilor potrivită. Descoperă cum îți poți completa machiajul cu o pereche de lentile colorate

Aplică tuș de ochi cu sclipici

Dacă obișnuiești să folosești doar tuș negru, petrecerea de Crăciun sau de Anul Nou este momentul ideal să încerci produse colorate sau cu sclipici. Trasează linii albe, albastre, mov, verzi, argintii sau aurii. Alege produse care consideri că îți complimentează privirea și fă impresie bună cu machiajul tău. 

Scoate-ți trăsăturile în evidență

Poate ești adepta unui make-up natural pentru viața de zi cu zi și nu folosești paleta de contur. Experimentează pentru un eveniment special și accentuează-ți trăsăturile feței. Pune în evidență părțile care îți plac prin augmentarea volumelor și prin crearea unor umbre care să te avantajeze. 

Nu te zgârci cu iluminatorul

Adaugă strălucire machiajului tău cu un iluminator, ales în funcție de tipul de ten. Dacă în timpul zilei nu poți exagera, pentru un make-up de seară poți încerca diferite intensități ale produsului. Începe prin a aplica puțin pe podul nazal, pe partea superioară a pomeților și în colțurile interne ale ochiului, apoi crește treptat cantitatea, până obții efectul dorit.

Îndrăznește să folosești glitter

Aplică sclipici pe pleoape sau pe buze, pentru un efect inedit. Folosește fard cu particule strălucitoare sau glitter, pe care îl poți pune cu o pensulă peste ruj. Alege culori care să se potrivească ținutei tale și poartă machiajul cu atitudine. 

Pune-ți strasuri pentru machiaj

Sunt foarte multe modele de strasuri pentru make-up din care poți alege. Adaugă doar câteva pentru a accentua o zonă a feței sau potrivește-le într-un mod elaborat, care să reprezinte punctul central al machiajului. Le poți aranja pe pleoapă, pe arcada sprâncenei, pe frunte, sub ochi sau chiar pe buze.

Intensifică-ți privirea

Pentru un efect dramatic și intens, aplică fard atât pe pleoapa superioară, cât și pe cea inferioară. Alege culori metalice, puternice și conturează-ți ochii cu un creion negru. Mai mult, poți folosi gene false, care să adauge volum și să-ți pună în evidență privirea. 

 

Chiar dacă vrei să obții un machiaj aparte, potrivit pentru un eveniment deosebit din viața ta, nu folosi toate trucurile deodată. Dacă optezi pentru un contur puternic al ochilor, alege o culoare neutră pentru buze. În schimb, dacă vrei ca accentul să fie pe ruj, folosește farduri subtile.