5 secrete de stil pentru a alege rochii lungi de seara perfecte

6 octombrie 2018
Autor:
Content SEO

Trebuie sa participi la un eveniment important si nu stii cu ce tinuta surprinzatoare ai putea sa iti faci aparitia? Daca ceremonia este una fastuoasa, alege rochii lungi de seara in care sa stralucesti mai ceva ca o celebritate. Iar pentru ca modelul perfect este intotdeauna cel mai greu de gasit, iata cateva secrete de stil care te vor ajuta la cumparaturi!

Gaseste-ti stilul

Inainte de a te gandi ce rochii lungi de seara ti se potrivesc, este foarte important sa iti definesti personalitatea in functie de detaliile care te reprezinta. Urmareste ultimele aparitii pe covorul rosu ale vedetelor favorite sau prezentarile de moda recente si noteaza-ti rochiile de ocazie preferate, pentru a-ti da seama pe ce linie vrei sa mergi.

Fii atenta la forma corpului

Modelele de rochii lungi de seara trebuie sa iti puna in evidenta silueta, dar pentru acest lucru trebuie sa stii cu ce anume doresti sa te "lauzi". Daca vrei sa atragi atentia asupra bustului, alege rochii lungi de seara cu decolteu in V sau fara bretele si cu decolteu care urmareste linia sanilor. In schimb, daca vrei sa accentuezi talia, poarta rochii lungi de seara cu cordon. Posesoarele unor forme voluptoase nu vor trece neobservate daca vor miza pe rochii lungi de seara de tip sirena, care confera un plus de senzualitate.

Tine cont de culoarea care te reprezinta

Probabil ai mai auzit ca o rochie trebuie aleasa in functie de culoarea care te avantajeaza, astfel incat sa iti sublinieze trasaturile chipului si sa te puna cat mai mult in valoare. Dincolo de faptul ca o culoare trebuie sa se potriveasca cu nuanta parului, a ochilor si a pielii, aceasta poate transmite, in special, un mesaj despre tine. Cu alte cuvinte, daca alegi rochii lungi de seara rosii vei da de inteles ca vrei sa fii in centrul atentiei toata seara si ca ai o personalitate puternica. De asemenea, daca te vei prezenta imbracata in negru misterios vei transmite ca esti o femeie sofisticata, care isi alege cu grija vestimentatia. In privinta altor culori, e important sa stii ca albastrul denota incredere in sine, verdele surprinde prin energia sa, iar rozul este pentru firi joviale si optimiste.

Pastreaza aceeasi linie

Pentru o aparitie de senzatie la orice eveniment, ai grija la felul in care combini materialul rochiei cu accesoriile, coafura si machiajul. E important sa nu folosesti elemente din stiluri diferite, caci acestea pot crea o confuzie vestimentara care te va plasa la sectiunea de prost gust. Totul sta in detalii, asa ca ar fi bine sa te asiguri ca nu te indepartezi de la stilul vestimentar. Spre exemplu, daca alegi rochii lungi de seara simple, pastreaza linia minimalista si ai grija ca accesoriile sa fie cat mai fine si de dimensiuni reduse. Un clutch elegant si o pereche de sandale cu bareta iti pot intregi look-ul impecabil. In schimb, daca alegi rochii lungi de seara voluminoase sau pompoase, combina-le cu bijuterii statement precum cele cu pietre, care vor completa vestimentatia, insa pastreaza coafura si machiajul in linii discrete.

Cu simplitatea nu dai gres

Daca inca nu ti-ai gasit un stil anume sau pur si simplu nu stii ce sa alegi din atat de multe modele de rochii lungi de seara, mizeaza pe simplitate, un principiu cu care nu ai cum sa dai gres. Rochiile uni din dantela sunt o emblema a clasicului si iti vor pune frumusetea in valoare indiferent de culoarea pe care o vei alege.

Nu uita ca rochiile lungi de seara perfecte nu se gasesc atat de usor, insa Mondris.ro vine in ajutorul tau cu cele mai noi modele de pe piata. Intra pe site si convinge-te de calitatea produselor, astfel incat tu sa fii la orice eveniment o prezenta remarcabila!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram