Cum sa ne imbracam cu stil la o petrecere?

11 ianuarie 2018
Autor:
SC Data Evolution SRL

Indiferent de varsta, femeile si-au dorit intotdeauna sa atraga privirile la o petrecere! Din fericire poti iesi in evidenta fara a apela la un look vulgar sau mult prea incarcat, iar secretul este sa fii cat mai subtila, fara a apela la excese. Orice femeie dupa 40 de ani poate arata fabulos la un eveniment daca apeleaza la anumite trucuri si artificii.

  • De exemplu, te poti baza pe alegerea unor piese vestimentare confectionate din material lucios, cum ar fi un top din satin de tip "cold shoulder". Adauga un plus de stralucire cu o coafura stylish si esti gata pentru o seara perfecta.
  • Tine minte faptul ca geanta ta de zi cu zi nu este deloc potrivita pentru o petrecere de seara, iar alegerea ideala este o geanta plic stralucitoare (metalizata auriu sau argintiuRochie dama cocktail, in functie de celelalte accesorii si de outfit).
  • Pantofii stiletto stralucitori (aurii, argintii, bronz) sunt accesoriul perfect pentru un outfit "glamorous".
  • Rochiile pentru femei, ideala pentru o petrecere de seara, pot fi simple, dar cu un accesoriu brodat pe linia gulerului. Acest tip de rochie are rolul de  a-ti pune chipul in evidenta.
  • Culoarea argintie este recomandata sub forma unor pantofi cu aspect metalic. Incaltamintea argintie este in voga si poate da stralucire chiar si celui mai monoton outfit.
  • Accesoriile metalice in general, cum ar fi pantofii, gentile sau chiar gecile din piele, sunt un mod subtil si ideal de a transforma orice tinuta simpla intr-una gata de petrecere.
  • Atunci cand vine vorba de stralucire nu ar trebui sa ne axam doar pe topuri, din contra, ar trebui sa ne gandim si la alegerea unor pantaloni din satin accesorizati cu un fermoar metalizat care se inchide intr-o parte. Este un mod de a-ti pune picioarele in evidenta si de a atrage privirile!

Magazinul online Axells poate oferi oricarei femei o intreaga colectie de haine dama speciale pentru o seara perfecta si o tinuta in trend.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram