5 retete impresionante pe care le gasesti pe Alfredkitchen.ro

Daca vrei sa gatesti ceva bun si de-a dreptul inedit, Alfred, unul dintre cele mai noi nume din bucataria romaneasca, va propune 3 retete incredibile. Cu ingrediente inedite, un puternic accent pe gust si o imagine apetisanta, cele 3  retete vor atrage toate aprecierile invitatilor tai.

  1. Schiaffoni ai frutti di mari. Sunt niste paste delicioase si sanatoase, care imbina perfect niste ingrediente simple, in asa fel incat rezultatul sa fie incredibil. Ai nevoie de paste, fructe de mare, rosii cherry, vin alb, buuioc, cartofi, usturoi si condimente. Secretele pastelor constau in calitatea fainoaselor si in adaugarea la sfarsit a 2 lingurite de ulei de masline extravirgin. Reteta completa o gasesti aici: https://www.alfredkitchen.ro/schiaffoni-ai-frutti-di-mare/
  2. Vrabioara de vita maturata in crusta de piper, cu orez basmatic. Suna fancy, insa nu este greu de pregatit. Ingredientele sunt si aici cat se poate de simple: vrabioara de vita, orez basmati, ardei gras, ardei iute, usturoi, ulei de masline si ananas felii, din conserva. Rezultatul este unul care iti va incanta toate pupilele gustative si il gasesti aici: https://www.alfredkitchen.ro/vrabioara-de-vita-maturata-in-crusta-de-piper-cu-orez-basmatic-exotic/
  3. Tartar de ton rosu cu avocado, coacaze si portocale. Desi pentru romani tartarul pare a fi o ciudatenie, odata dezvoltat gustul, nu vei mai putea renunta la o astfel de delicatese. Pentru aceasta reteta ai nevoie de lamai, ton rosu, ulei de masline, avocado, coacaze rosii si otet de orez. Reteta arata extrem de bine, fiind foarte colorata iar gustul nu este deloc de neglijat. Aceasta poate fi gasita, cu poze, filmulet si explicati, aici:https://www.alfredkitchen.ro/tartar-de-ton-rosu-cu-avocado-portocala-si-coacaze/

Secretul unei retete perfecte nu sta in complexitate, ba din contra, in simplitate. Cele mai gustoase retete sunt cele foarte simple, pentru care e respecta cu strictete timpul de preparare si calitatea ingredientelor. O bucata de carne de buna calitate, desi este mai costisitoare, poate sa schimbe in mod decisiv gustul intregului preparat, motiv pentru care, daca vrei sa gatesti ca la carte, nu te focusa pe cantitate, ci pe calitate. Papilele gustative iti vor multumi!