fbpx

5 pasi de urmat pentru constructii spatii industriale ca la carte

Stiai ca serviciul de constructii spatii industriale este la mare cautare in anul 2014 in Romania? In primul trimestru a anului 2013, piata spatiilor industriale s-a dublat. Statisticile arata clar ca suprafata de spatii industriale care a fost tranzactionata la inceputul lui 2013 a insumat 83.000 de metri patrati, ceea ce reprezinta un pic mai mult de jumatate din suma totala contractata pe intreg anul. Se pare ca 2013 a fost ferit de ghinion, cel putin in acest domeniu, iar 2014 se anunta si mai prolific.

Chiar daca am facut referire strict la inchirierea de spatii industriale, lucrurile suna roz si pentru cei care construiesc aceste spatii. Daca cererea de inchiriere este mare, or ea incepe sa creasca pe zi ce trece, deoarece investitorii straini sunt tot mai interesati de Romania, va creste si cererea pentru construirea de noi spatii industriale, fie ca este vorba despre depozite, hale de productie sau mall-uri.

In aceste conditii, este bine sa gasesti un partener pe cinste in construirea de spatii industriale, mai ales daca ai de gand sa-ti extinzi afacerea. Acest partener poarta numele de Piantus Construct.

Care este legatura dintre Piantus Construct si serviciul de constructii spatii industriale?

Pentru toti aceia care nu o cunosc, Piantus Construct este o societate din judetul Dolj, cu sediul in Craiova, fiind una dintre cele mai renumite companii de constructii din tara.

Si pentru ca domeniul de activitate al companiei sunt constructiile, fie ca este vorba de constructii civile sau industriale, de constructii “la rosu” sau “la cheie”, apartamente, vile, case sau mall-uri, Piantus Construct executa toate lucrarile la standarde ridicate de calitate, astfel incat clientii sa fie pe deplin multumiti.

Echipa Piantus Construct este bine sudata si este capabila de orice lucrare din acest domeniu. Deci, daca ai nevoie de serviciul de constructii spatii industriale, nu ezita sa iei legatura cu unii dintre cei mai buni!

Top 5 pasi pentru constructii spatii industriale de calitate superioara

Ridicarea unei case sau a unei cladiri, indiferent de utilizarea ei ulterioara, este un proces care implica o mare responsabilitate din partea tuturor celor implicati, de la proiectanti si pana la muncitorii de pe santier.

In acest domeniu orice greseala poate costa enorm, si nu facem referire numai la partea financiara, ci si la vietile omenesti care pot fi puse in pericol daca cladirea nu este bine realizata. Tocmai de aceea este important sa alegi un partener de incredere, cum este si Piantus Construct, iar pe langa acest prim pas, sa mai urmezi inca alti 5 la fel de importanti.

  1. Proiectarea spatiului industrial, care trebuie realizata de catre un arhitect competent;
  2. Verificarea rezistentei. De aceasta parte se ocupa inginerul;
  3. Efectuarea unui studiu geologic amanuntit, dupa care urmeaza saparea fundatiei si, in cele din urma, turnarea acesteia;
  4. Montarea scheletului metalic. Pentru acest pas ai nevoie de produse confectionate in prealabil intr-un atelier. In acest sens, un partener capabil, care sa-ti poata executa exact structurile de care ai nevoie, este indispensabil;
  5. Montarea peretilor si a acoperisului, proces care se realizeaza in functie de destinatia spatiului industrial.

Dupa cum observi, desi pare simplu, construirea unui spatiu industrial ca la carte se face in mai multi pasi si ai nevoie de o firma de constructii competenta, care sa se ocupe de tot ce este necesar pentru ridicarea acestuia, de la proiectare, avize si pana la partea ce tine de amenajarea interioara.

Piantus Construct si echipa sa de specialisti iti sta mereu la dispozitie cu servicii impecabile in domeniul constructiilor. Pentru succes garantat, apeleaza si tu la Piantus Cosntruct, specialistii tai in constructii!