fbpx

5 motive pentru a-ți rezerva în luna martie vacanța pentru la vară la mare

Vară. Soare. Briza mării se simte foarte plăcut pe șezlong. Cocktailul rece este cel mai bine savurat pe malul piscinei. Chiar dacă acum suntem de-abia la începutul primăverii, sezonul estival este mai aproape decât crezi. În multitudinea de activități de care te ocupi credem că fi bine să găsești răgaz și pentru căutarea celor mai bune oferte de cazare pentru la vară, la mare în România.

Apartamentele, garsonierele și camerele duble ale Resort Leon Beach din Mamaia Nord sunt foarte spațioase și cu un nivel ridicat de confort. Complexul se află la doar 80 de metri de plajă, într-o zonă foarte cochetă. Copiii iubesc piscina, paturile baldachin dimprejur și grădina generoasă de la Resort Leon Beach.

Complexul Resort Leon Beach include una mai apreciate terase – restaurant din Mamaia Nord, cu mâncare delicioasă pentru toate gusturile. Mulți spun că aici este servită cea mai bună pizza din oraș, preparată la cuptor pe vatră de un maestru pizzar.

Iată cele mai importante 5 motive pentru a-ți rezerva acum, în luna martie, vacanța pentru la vară la Mamaia Nord

1. Cine rezervă din timp, departe ajunge. Ai garanția că găsești exact tipul de cameră sau de apartament dorit, fix în perioada în care te interesează.

2. Beneficiezi de reduceri semnificative de Early Booking 2021. Tarifele de rezervare sunt mult mai avantajoase acum. Cu aceiași bani plătiți în vară acum poți să stai mai multe nopți. Iată doar un exemplu în acest sens: cazarea în camerele duble ale Resort Leon Beach te costă acum de la 250 lei pe noapte pentru cazare în luna iunie 2021.

3. Scapi de grija rezervării vacanțelor de la vară. Pur și simplu îți iei o preocupare de pe cap.

4. Poți să îți planifici activitățile de vară prin Mamaia Nord și prin Mamaia. Ai ocazia să studiezi ce atracții noi au apărut, ce ai putea să faci să te distrezi la vară.

5. Dacă îți planifici sejurul la Mamaia Nord din timp, poți să te gândești la o vacanță alături de alți prieteni sau membrii ai familiei. Îi anunți pe toți despre ofertele de Early Booking și ar putea sa fie distracție în gașcă mai mare. Mai ales că în luna martie va fi organizat un concurs pe pagina de Facebook a Resort Leon Beach, unde poți câștiga unul din premii – weekend la mare.

Resort Leon Beach din Mamaia Nord este pregătit, ca în fiecare an din 2013 încoace, să-ți ofere servicii impecabile, astfel încât să îți petreci aici mai multe vacanțe, cu drag.

Redescoperă farmecul vacanțelor în România. Țara aceasta are încă multe să ne arate.

Telefon Resort Leon Beach: 0721773907.