5 motive pentru a achizitiona un set nou de kit lant

12 decembrie 2023
Autor:
Ori-cine

Un kit lant este tot ceea ce ii trebuie motocicletei tale pentru ca transmisia acesteia sa functioneze la parametrii maximi si sa fii mereu in siguranta, atunci cand rulezi sute de kilometri pe autostrada, pe drumurile nationale si europene sau pe drumurile pietruite de pe vaile abrupte ale muntilor.


Nu este bine sa risti!

Riscurile inutile pe care ti le poti asuma ca rideri plin de adrenalina si dorinta crescuta de a exploata taramurile patriei te pot face sa ramai intr-un loc izolat, fara sprijinul unui mecanic acreditat si sa cheltuiesti bani din bugetul tau pentru tractarea motocicletei.

Sunt multe motive pentru a achizitiona un kit lant nou pentru motocicleta ta!

Desigur ca aceste situatii neplacute sunt rare, iar probabilitatea ca sa ramai in pana cu motocicleta ta din cauza defectarii sistemului de distributie pe lant este de sub 1%.

Cu toate acestea, nu este, oare, mai sigur si mult mai eficient pentru tine sa detectezi la timp micile probleme si sa iei, din pripa, masurile ferme care se impun? Deci, un kit lant moto nou te scapa de orice riscuri inutile si de orice situatii neplacute!

Kituri pentru intretinerea rapida si usoara a lantului

Durata de viata a kitului de lant poate fi prelungita prin metode simple, dar eficiente, de intretinere cu spray-uri de curatare a acestuia.

Mai exact, acest kit intretinere lant de la unimotors.ro este folosit pentru curatare si gresare motociclete offroad, enduro, dar si pentru ATV-uri. Ofera o curatare si gresare profesionala, iar eforturile bugetare nu sunt mari, deoarece preturile sunt pentru toate buzunarele!

Kit-ul complet de intretinere cuprinde: un motul C1 Chain Clean, 400 ml spray, 1 perie de curatare si un motul C3 Chain Lube offroad, solutie 400 ml.

Te plimbi oricat vrei de mult in siguranta

Siguranta pe doua roti este mai presus decat orice pasiune sau orice dorinta acerba pentru a-ti etala talentul pe doua roti. Mai exact, cu un nou kit lant moto este sigur ca poti calatori, nestingherit, mii de kilometri, si sa te bucuri de peisaje feerice si de vremea frumoasa de afara!

Treci la nivelul urmator!

Cu un nou kit complet de lant de pe unimotors.ro (transmisie kit lant) esti pregatit sa faci fata tuturor provocarilor! In plus, cu o asemenea achizitie, venita in preajma sarbatorilor pascale, ai toate sansele sa treci la nivelul urmator, iar performantele motorului tau sa nu fie afectate.

Asadar, chiar daca esti nevoit sa inlocuiesti sistemul de distributie al motocicletei tale, nu trebuie sa te impacientezi! Stii doar ca este o investitie long time si care este garantata 100%.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram