fbpx

5 Motive pentru a schimba imprimanta sau consumabilele

Se spune foarte frecvent ca nimic nu tine vesnic – cu atat mai mult acest lucru este valabil despre echipamentele de birou. Foarte adesea ne confruntam cu neplaceri sau probleme de cele mai variate tipuri, lucrand cu aceste imprimante, copiatoare sau multifunctionale. Pana la urma, orice aparatura folosita in acest context ajunge intr-un punct, in viata sa, cand trebuie sa fie inlocuita – descopera aici consumabile imprimanta ce sa poata prelungi aceasta utilizare, rentabile. Aici sunt cateva motive, des intalnite de altfel, pentru care numeroase persoane aleg sa isi inlocuiasca aparatura:

1. Daca ai probleme in a gasi gama corecta de consumabile imprimanta (fie ca e un model mai vechi, fie mai putin folosit in tara noastra), s-ar putea ca nicaieri sa nu mai gasesti in curand cartusele ori tonerele de care ai nevoie. Ce sa mai spunem de alte accesorii sau componente! Solutia? Ai nevoie de o noua imprimanta!

2. Angajatii devin tot mai frustrati, pe zi ce trece
Daca oamenii din birou stau cu emotii langa imprimanta, incercand sa incarce la timp cate o foaie A4, in incercarea disperata de a nu bloca sistemul de alimentare cu hartie; daca ii vezi cum cauta bucati de hartie ramase in interior; daca arunci hartii tiparite gresit in cos, atunci e timpul sa te indrepti spre noi solutii.

3. Compania sau organizatia ta este in crestere
Poate la inceput foloseai imprimanta doar pentru a tipari anumite facturi si nu incarcai tonerul decat o data la cateva luni, acum lucrurile s-au schimbat. Cumperi aproape constant consumabile de imprimanta – tiparesti brosurile companiei, materiale utile pentru angajati si alte grafice. E timpul sa iei o decizie, sa mergi mai departe, cu o imprimanta ce poate printa la o calitate ridicata, atat pe hartie de calitate cat si pe carton, fara intreruperi si fara greseli. A tipari materiale, oferte, propuneri de peste o suta de pagini face ca intreaga echipa sa fie in asteptare. Asadar, solutiile de imprimante cu lase par brusc cele mai bune variante. Cand nevoile firmei se schimba, e nevoie si de interconectarea calculatoarelor si legarea acestora la imprimanta, dedicata pentru un astfel de mediu.

4. Exista modele mai bune de imprimanta, pe piata
Daca au trecut doi-trei ani, este un model care merge mai bine, opereaza mai stabil in retea, tipareste mai repede, foloseste mai putina cerneala si are costuri mai mici. Tehnologia se imbunatateste constant, de la an la an, iar o noua imprimanta te poate ajuta – economisindu-ti atat banii pentru toner, dandu-ti si materiale mai bune, mai repede. Noile imprimante sunt mai prietenoase cu mediul inconjurator si ofera solutii substantiale in a economisi energia.

5. Inlocuieste tonerul sau consumabilele mai des
Printezi la birou mai mult decat o faceai? Cu siguranta bugetul pentru cerneala sau toner au crescut semnificativ – ai cumparat prima imprimanta pentru ca era ieftina si nu in mod necesar pentru ca era eficienta din punctul de vedere al costurilor, pe termen lung. E timpul pentru aparatura mai eficienta, din punct de vedere financiar.

Pentru a gasi solutiile potrivite, apeleaza la profesionistii in imprimante si consumabile, Mival! Cu siguranta, intreg biroul va profita de noile solutii ce vor revigora atmosfera si work flow-ul.