5 metode pentru obtinerea celei mai bune oferte de la fotograful de nunta

15 iunie 2019
Autor:
Bullet Media Advertising SRL-D

Daca urmeaza sa-ti organizezi nunta, e normal ca sa iti doresti sa gasesti cea mai buna oferta nunta Bucuresti pentru orice serviciu pe care il doresti. Oricine isi doreste sa ramana cu amintiri de la nunta sa si peste zeci de ani, asa ca daca ai de gand sa angajezi un fotograf pentru a imortaliza cele mai frumoase momente de la nunta, mai jos, sunt prezentate 5 metode pentru a obtine cea mai buna oferta din partea fotografului profesionist de nunti din punct de vedere economic:

1. La inceputul rezervarii 

Multi fotografi ofera un discount celor care le rezerva serviciile mai devreme decat alte persoane. Deci, atunci cand aveti o nunta in viitorul indepartat, faceti cercetari si cautati fotografi profesionisti de nunti profesionisti pentru a le solicita o oferta pentru nunta dvs. cu cateva luni inainte de ziua cea mare. Uneori este posibil sa nu obtineti o reducere exacta, dar cautarea unui fotograf profestionist va ofera timpul perfect pentru a alege dintre cei mai buni entuziasti de fotografie atat scumpi, cat si ieftini. 

2. Alegeti varianta digitala

Printre cele mai inteligente modalitati de a salva mai multi bani dintr-o cheltuiala semnificativa este alegerea pentru fotografierea digitala, mai degraba decat pentru cele imprimate. Cand aveti un CD cu imagini de nunta, este mult mai putin costisitor decat sa utilizati un album de fotografie fizica care contine un numar mare de fotografii.

3. Cautati serviciile unui fotograf profesionist numai pentru evenimente si momentele importante 

Nu rezervati un fotograf profesionist pentru a acoperi nunta dvs. completa, ci pentru a fotografia si filma la evenimentul dvs. doar acele momente prioritare, cum ar fi, la cununia civila cand spuneti marele DA, la biserica, sau in anumite momente la local. Lucrati cu un profesionist pentru momentele de ingrijorare ridicata si utilizati camera proprie in timpul evenimentelor cu ingrijorare scazuta. In cele din urma, ar trebui sa existe cineva acasa care sa poata face clic pe fotografii chiar daca nu este ca un profesionist. 

4. Achizitionati fotografii mai compacte 

Daca alegeti insa sa va indreptati pentru a avea un duplicat fizic al imaginilor, achizitionati fotografii de dimensiune mai mica. Acestea pot fi mai ieftine decat imaginile de top, astfel incat atunci cand aveti mai mult de o mie de fotografii pentru a le scoate, veti putea observa ca aceste cheltuiel reprezinta o suma semnificativa de bani.

5. Lucrati cu un fotograf incepator talentat 

Puteti examina portofoliul unui fotograf profesionist care este proaspat pe piata. In acest caz, veti avea doua avantaje pentru aceasta; in primul rand, ei nu sunt costisitori ca iubitorii de fotografie condimentata si in al doilea rand, ei pot fi impulsivi si tineri si pot, de fapt, sa includa idei proaspete unice. 

Iata ca sunt cateva metode importante pentru a avea mai mult de la fotograful profesionist pe care il angajati sa il platiti pentru nunta si daca veti cauta din timp, aveti mari sanse sa primiti o oferta de nunta pentru poze si video de nerefuzat.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram