5 lucruri pe care orice pasionat de parfumuri ar trebuie să le știe despre parfumeria de nișă

14 februarie 2024
Autor:
Libra WEBCORP

Parfumurile sunt definiția eleganței și a rafinamentului, fiind de asemenea și unul dintre lucrurile care ne diferențiază, sub forma propriei semnături olfactive. Pe piața parfumurilor se deosebesc două categorii principale de parfumuri și anume parfumurile comerciale și parfumurile de nișă. Parfumurile de nișă se diferențiază în mod cert de parfumurile comerciale printr-o multitudine de aspecte, iar pentru a veni în ajutorul alegerii tale, discutăm despre cele mai importante 5 lucruri pe care ar trebui să le știi despre acestea.

Parfumurile de nișă investesc mai mult în calitate

Unul dintre accentele pe care se axează parfumierii de nișă este calitatea produsului, dincolo de ambalaj sau estetică. Desigur, acest lucru nu înseamnă că un parfum de calitate, de nișă, nu va investi într-o modalitate de prezentare cât mai atractivă, ci că prețul va reflecta prea puțin ambalajul sau brandul și mai mult calitatea ingredientelor și a produsului final.

Pentru parfumurile de nișă lucrează specialiști parfumieri

Spre deosebire de parfumurile comerciale, care se lucrează în laborator pentru producția de masă, parfumurile de nișă sunt realizate cu atenți la detalii și cu accent pe unicitate. De aceea vei observa că același parfum de nișă poate mirosi distinct de la o persoană la alta, deoarece parfumierii încearcă să evidențieze personalitatea fiecăruia dintre boi grație compoziției care reacționează cu pielea. Caută așadar parfumul special creat pentru pielea ta din parfumerii de nișă, precum parfumerie de calitate Maison Olfactif.

Parfumurile de nișă persistă mai mult

Datorită concentrației ridicate de extract de parfum, parfumurile de nișă au o rezistență mai mare pe piele și haine. Vei vedea că, în comparație cu un parfum comercial, care se menține circa 5-6 ore până la necesitatea reaplicării, parfumurile de nișă durează până la 12-20 de ore.

Parfumurile de nișă prezintă caracterul exclusivității

O caracteristică aparte a parfumurilor de nișă este aceea că acestea sunt rare, iar compoziția este originală și creativă, distinctă de ceea ce există pe piață. Astfel, dacă vrei să te bucuri de un parfum unic, pe care să nu îl regăsești și la altcineva, atunci poți alege un parfum de nișă.

Parfumurile de nișă au o poveste proprie

Unul dintre cele mai importante aspecte din spatele parfumurilor este povestea care ghidează întreaga experiență. Povestea unui parfum îi conferă acestuia un caracter aparte, unic și special, care te va face să îți dorești să îl porți. El va personaliza de asemenea și povestea ta, devenind în timp o semnătură proprie, cu aromele preferate de tine.

Parfumurile de nișă sunt o categorie aparte de parfumuri, care îți oferă libertate și unicitate, dar și posibilitatea de a personaliza felul în care vrei să te prezinții lumii. Alege un parfum de nișă și spune-ți povestea într-un mod original și creativ.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram