5 idei pentru inceputul unei noi relatii

30 iunie 2019
Autor:
Login Promotion

O casnicie esuata, sau sfarsitul unei relatii de lunga durata lasa ”amprente” in inima oricui. Important este sa priviti partea plina a paharului. Veti sti mai bine ce va doriti de la o relatie si ce greseli sa nu mai repetati.

Lasati timpul sa vindece ranile

In primul rand, acorda-ti timpul necesar pentru a uita si a trece peste durerea provocata de despartire. Te va ajuta sa reflectezi asupra greselilor pe care le-ai facut in relatia esuata. Cand va simtiti pregatiti pentru o noua relatie, este bine sa lasati lucrurile sa vina de la sine.

Sa nu asteptati imposibilul de la cealalta persoana. Probabil veti avea asteptari mai mari, fiind entuziasmati pentru noua relatie. Daca vreti ca aceasta sa fie una de durata, incercati sa nu aveti asteptari prea mari.

Nu compara actualul partener cu fostul

Daca vrei sa dai inca o sansa dragostei, nu face greseala sa compari partenera actuala cu fosta. Decat sa faci asta mai bine mergi la dame de companie. Cu siguranta o sa gasiti cateva chestii pe care actualul sau actuala le au in comun cu partenerul de dinainte.

Oricare ar fi situatia, inceaca sa nu aduci numele fostului partener in discutie. E deranjant pentru noul partener sa afle ce chestii ai facut cu fostul pe care acum le faci si cu el.

Nu grabiti lucrurile

Dupa o relatie in care amandoi v-ati pripit, este bine sa invatati sa aveti rabdare. Inainte de a va implica din nou intr-o relatie acordati-va putin timp pentru a va cunoaste mai bine. De data asta nu grabiti lucrurile si nu impui conditii.

Discuta cu noul partener despre temerile tale, dar si despre limitele pe care le pui intr-o relatie. Astfel, sansele de a repeta greselile facute adineauri, vor fi mult mai mici.

Nu va avantati imediat intr-o relatie dupa ce tocmai ati iesit din una

Nu folositi oameni pentru bunul vostru plac. Nu este indicat sa va avantati intr-o relatie chiar dupa ce tocmai ati iesit din una. Omul pe care il alegi se va simti dupa un timp ca fiind doar un pansament pentru dvs.

In caz ca sunteti barbat, puteti incerca sa mergeti la dame de companie in loc sa va aruncati in relatii. Pe moment credeti ca e bine sa aveti o noua relatie la scurt timp dupa. Dar pe parcurs veti realiza ca noul partener nu e tocmai ceea ce cautati. Va fi mai probabil sa cautati calitatile fostului partener si nu faceti altceva decat sa ramaneti dezamagit.

Pastreaza o anumita libertate si comunicati mai mult

Pentru a nu va implica intr-o relatie in care nu va simtiti fericiti, este bine sa impuneti de la inceput un spatiu al dvs pe care partenerul sa-l respecte. Daca sunteti pasionat de lectura sau alte activitati, pastrati-le.

Daca tine la tine, noul partener va accepta aceste mici bucurii. Este recomandat ca mai intai sa deveniti prieteni si abia mai apoi iubiti. Lipsa comunicarii este una dintre cauzele despartirilor, asa ca de ce sa nu iti iubesti cel mai bun prieten cu care poti vorbi orice?

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram