5 cele mai bune carti scrise de vedete

Au excelat in domeniile lor si sunt populare datorita talentului lor. Aceste cunoscute celebritati au pus in scris memoriile, experientele si gandurile lor. Site-ul Elibrarie iti prezinta o lista cu carti scrise de cele mai appreciate  vedete din Romania:

  1. Marina Almasan

Marina Almasan si-a lansat cartea Insomniile Marinei de mai putin de o luna. „Acest copil nou-nascut”, asa cum isi numeste ea cartea, este un volum in care Marina a adunat editorialele pe care le-a publicat in timpul carierei sale in ziarul pentru care a lucrat. Cartea se adreseaza celor care doresc sa afle mai multe despre incercarile prin care a trecut omul de presa, dar relateaza si munca asidua pe care acesta o depune pentru a-si multumi cititorii.

  1. Florin Piersic Jr.

Despre Florin Piersic Jr. va pot spune ca, pe langa cariera in lumea teatrului, a activat si ca om de presa. Iata, deci, el este un om al cuvintelor si-al intelesurilor. Poate tocmai asta l-a facut sa-si lanseze cele doua carti Opere cumplite si Romantic Porno. In ciuda numelor, volumele sale sunt o reprezentare metaforica a lumii in care traim, o lume in care autorul penduleaza intre nebuniile de moment ale vietii si modul in care ne este ingradita existenta. Cartile lui Florin Piersic Jr. merita sa fie citite mai ales de cei carora le place sa mediteze asupra propriei vieti.

  1. Margareta Paslaru

Eu si timpul. Viata, vocatie, profesie– cartea dedicata Margaretei Paslaru este adresata indeosebi celor care se identifica cu melodiile consacrate ale artistei, celor care o admira si o indragesc. Volumul este unul biografic, in care este redata intreaga viata a artistei, dar, mai ales, intreaga sa cariera. Mai bine spus, cartea este o poveste ca incepe cu a fost odata si se termina cu ramane pentru totdeauna…o poveste de spus generatiilor ce vor urma, dar si un cantec al generatiei de aur.

  1. Andreea Marin Banica

Andreea Marin Banica nu are nevoie de niciun fel de prezentare. Este cunoscuta activitatea sa ca om de televiziune si ca membru al diferitelor asociatii umanitare. Pretuieste viata nu este nicidecum o carte biografica in care viata vedetei este pusa pe tapet. Autoarea abordeaza in scrierile sale subiecte de interes comun pentru femeile din tara. Carea este, mai degraba, un indrumar, un caiet de sfaturi pe care ar trebui sa le punem in aplicare. Materialele adunate in paginile acestei carti nu sunt semnate numai de Andreea Marin Banica, ci si de numerosi specialisti sin domeniul medicinei, al nutritiei, psihologiei sau chiar din domeniul media.

  1. Chris Simion

Am ales sa vorbesc despre aceasta carte ( Ce ne spunem cand nu ne vorbim) la sfarsit bazandu-ma pe ideea ultimii vor fi cei dintai. Chris Simion este o prezenta impresionanta in lumea teatrului. Piesele pe care ea le regizeaza au un caracter aparte, romantic si incurabil. La fel si cartea sa, Ce ne spunem cand nu ne vorbim, structurata sub forma unui schimb de mesaje intre doi indragostiti. Chris Simion reuseste sa faca sa vibreze cele mai sensibile coarde sufletesti pe care le avem. Ea asterne pe hartie cuvinte de dragoste care cu siguranta te vor trimite in lumea visarii si a melancoliei.

“Ai existat in mine indiferent de relatiile pe care le-am avut. Iubirea nu a incetat nici macar atunci cand te-am inchis cu sapte lacate.”-Chris Simion