4800 de carti la lichidare de stoc la Libris

2 august 2016

Pentru a va convinge ca nu e o gluma, iata cateva exemple concludente: "Carrrie" de Stephen King se afla pe site-ul Libris la pretul de 7,29 de lei, "Zen si arta fericirii" costa doar 5,62 de lei, "Micul print" se vinde la pretul de 5 lei sau "Fetita cu chibrituri" la...2 lei.

Va stau la dispozitie pe Libris.ro multe carticele pentru copii, cu povestiri celebre, carti de colorat sau cu exercitii grafice pentru prescolari si scolari, proverbe si ghicitori, oferte interesante atat pentru pentru vacanta, cat si pentru inceputul noului an scolar.

Greu de refuzat avand in vedere pretul modic, de nici 10 lei.

Schimband domeniul, mentionam pentru cei interesati cartea "Manual de reiki" de Mikao Usui, care beneficiaza in 2 august de o reducere semnificativa de 72%, avand pretul de 5,62 de lei. Aceasta carte va arata pozitiile mâinilor pentru vindecarea anumitor suferinte, asa cum au fost notate si folosite de doctorul Usui. Ea contine 100 de fotografii, care contribuie la o mai buna întelegere a indicatiilor.

Pasionatii de romane politiste au la dispozitie cartile celebrei scriitoare Rodica Ojog Brasoveanu, de asemenea tot la pretul de sub 10 lei.

O oferta interesanta este si cea a cartilor de jocuri educative. Recomandam astfel: "Carti de joc educative - Tari si capitale", care contine 25 de perechi tara-capitala, cu informatii despre capitale si cele mai importante obiective turistice, la pretul actual de 7,23 de lei. Scopul jocului este invatarea capitalelor statelor si imbogatirea cunostintelor de geografie.

La pret adaptat si celor cu buget restrans se incadreaza si verbusoletele, produse foarte utile elevilor, usor de manevrat si care nu ocupa spatiu. Acestea contin verbe sistematizate şi prezentate prin intermediul unui disc rotitor si se gasesc atata in limba romana, cat si in franceza, germana sau engleza. Pretul se situeaza intre 2,89 de lei si 6 lei).

Nu uitati ca indiferent de valoarea comenzii plasate si oricare ar fi orasul din tara in care locuiti, Libris Brasov va expediaza prin curier coletul fara niciun fel de obligatie de plata din partea dumneavoastra. Din respect pentru oameni si carti!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram