45 bloggeri castigatori in concursul de creativitate culinara

13 iunie 2012

Pe 3 mai 2012 real,- Hypermarket a invitat bloggerii in competitia de creativitate culinara "Bucatar real,-", primul concurs de blogging organizat de un retailer din Romania. Au concurat la titlul de "Bucatar real,-" bloggeri din toate domeniile, indiferent de vechime sau trafic, surprinzand juriul cu retete delicioase si articole cu sare si piper, toate gatite, la propriu si la figurat, in vase din vitroceramica Pyroflam®. Acestea sunt disponibile cu 50% reducere in magazinele real,- Hypermarket, pana la 4 iulie a.c..

Competitia a avut 2 etape, derulate in perioadele 3-15 mai si respectiv 22-31 mai 2012. In prima, primii 45 de participanti in clasament au castigat cate un vas de gatit din vitroceramica Pyroflam® si titlul de "Bucatar real,-". Apoi, bloggerii-bucatari au pus vasele Pyroflam la teste, trecandu-le din frigider pe aragaz, din congelator in cuptor, la microunde, in masina de spalat vase si pe masa, la rece si la cald, pentru a impresiona fara drept de apel juriul si comesenii. Rezultatul? Bucate traditionale coapte mocnit la cuptor in ceramica Pyroflam, preparate frantuzesti, mediteraneene sau asiatice scufundate in sosuri savuroase sau insotite de felurite garnituri, torturi elaborate pregatite cu dichis, spre surpriza si incantarea juriului, privitorilor si norocosilor degustatori. Cei mai creativi trei bucatari real,- din etapa a 2-a a competitiei au fost premiati cu vouchere pentru cumparaturi in valoare de 300, 200 si 100 RON.

Angelica Nistor, clasata pe locul I, a declarat: "Ma bucur foarte tare ca am castigat acest concurs. Participarea a fost o experienta pe cinste, in urma careia m-am ales cu multi prieteni noi, iar premiul castigat este o mare bucurie si de un real folos. M-am inscris in concursul ''Bucatar real,-'' deoarece imi plac provocarile, in special cele culinare, dar si pentru ca imi doream sa castig o caserola Pyroflam. Cand am primit vasul, am pregatit terina de pui cu ciuperci, care a iesit grozava, cu mult peste asteptarile mele, dar, fiindca doream sa pregatesc ceva reprezentativ acestui concurs, care sa spuna totul de la prima vedere, am realizat alta reteta, inspirata de o animatie urmarita impreuna cu copiii mei: pe soricelul Ratatouille si oala uriasa pe care o condimenta cu atata pricepere. In cazul meu, oala avea sa fie tocmai vasul Pyroflam, in marime reala, sub forma unui tort si cu un gust de ciocolata pe masura. A doua zi am dedicat-o acestui tort, am lucrat la foc automat. La figurine m-au ajutat si copiii mei, dupa scoala. A fost foarte placut."

Juriul competitiei a fost format din Elena Ceciu - Mananc-Inteligent.ro, Ioana Cocian - e-retete.ro, Andi Carlan - sabucatarim.ro, Robin Molnar - Robintel.ro, castigatorul locului I la competitia SuperBlog 2011, si Mirela Șurghie, Head of Media real,- Hypermarket. Organizatorii real,- Hypermarket si SwissPlan.biz le multumesc tuturor pentru implicare.

real,- Hypermarket Romania sustine inca din 2009, in calitate de sponsor, evenimente dedicate bloggerilor. La finalul competitiei "Bucatar real,-", Mirela Șurghie, Head of Media in cadrul real,- Hypermarket Romania, a declarat: "Mediul online este foarte generos in ceea ce priveste dialogul si informatia care poate circula, blogosfera - cu atat mai mult, iar campania de loialitate Pyroflam - in care vedete au fost vasele de gatit din vitroceramica, cunoscute destul de putin in Romania - s-a pretat 100% pentru un concurs desfasurat online. Experienta anterioara din concursurile SuperBlog ne-a deschis apetitul pentru acest tip de actiune si suntem incantati ca acum am organizat propria competitie, creata special pentru proiectul nostru. Am avut marea bucurie de a descoperi in mediul online bucatari foarte priceputi, pasionati si, mai mult decat atat, un extraordinar fairplay intre participanti, ceea ce ne-a demonstrat ca aceasta nisa, a blogurilor culinare, a ajuns la maturitate. Cu siguranta vom mai investi in proiecte din aceasta sfera”.

Informatii despre campania de fidelizare real,- in cadrul careia, cu 10 puncte bonus acumulate pana la 20 iunie 2012, se poate achizitiona cu 50% reducere, pana la 4 iulie 2012, oricare din cele 7 vase de gatit din vitroceramica Pyroflam® participante la promotie, sunt disponibile pe http://www.real-hypermarket.ro/pyroflam/

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram