fbpx

4 zile de Reduceri de Paste la toate anvelopele AnvelopeMAG

Peste 2000 de modele de anvelope noi de vara vor fi disponibile online la preturi promotionale. Marci populare de anvelope precum Dunlop, Goodyear, Michelin, Pirelli si Continental vor fi accesibile online la preturi avantajoase. Oferta cuprinde o gama larga de dimensiuni de anvelope care acopera toate segmentele pietei Auto.

Pentru soferii precauti si dispusi sa achizitioneze in extrasezon anvelope de iarna, oferta AnvelopeMAG include peste 1000 de modele de anvelope de iarna. Anvelopele de iarna cu preturi promotionale sunt insotite pe site de eticheta albastra ,,Lichidare stoc” si pot fi achizitionate la preturi avantajoase.

Stocul de anvelope afisat online in magazinul AnvelopeMAG este actualizat in timp real. In completarea ofertei de anvelope, AnvelopeMAG pune la dispozitia clientilor o oferta speciala de jante, cu 10% discount imediat. AnvelopeMAG comercializeaza jante din aliaj si otel, pentru toate tipurile de autoturisme. Calitatea jantelor comercializate de AnvelopeMAG este atestata de certificatele de calitate si de renumele mondial al producatorilor ALCAR si MAK. AnvelopeMAG comercializeaza online jante AEZ, Brock, Dotz, Dezent, Enzo, Kfz, Mak, RC Design.

Toate anvelopele si jantele comercializate de AnvelopeMAG corespund standardelor europene de calitate si sunt etichetate conform legislatiei in vigoare. Produsele sunt verificate cu atentie inainte de expediere, astfel incat clientii AnvelopeMAG pot avea siguranta ca vor primi ceea ce au solicitat, rapid si sigur.

AnvelopeMAG comercializeaza doar anvelope noi pentru care clientii beneficiaza de o garantie de 3 ani, incepand de la data facturarii. Magazinul dispune de un stoc mare de anvelope care pot fi livrate din 5 depozite regionale ceea ce ii asigura capacitatea de a livra fiecare comanda rapid si sigur. Transportul anvelopelor si jantelor este realizat in cel mai scurt timp si in conditii optime, prin cele mai mari firme de curierat rapid la nivel national. Astfel, se asigura livrarea anvelopelor si jantelor in termen de maximum 48 ore de la validarea comenzii si chiar in 24 ore pentru orasele mari ale Romaniei. Dupa confirmarea comenzii si expedierea produselor, clientii AnvelopeMAG sunt informati despre status-ul livrarii atat prin SMS cat si online.

Va asteptam online la AnvelopeMAG, cu cea mai buna oferta de anvelope si jante.