4 avantaje ale serviciul de inchiriere auto Bucuresti

26 aprilie 2017
Autor:
Suits Advertising

In ziua de azi totul se bazeaza pe eficienta, viteza si rentabilitate. In felul acesta este nevoie ca absolut fiecare decizie pe care o vei lua sa te ajute sa fii mai performant. Probabil ca te-ai intrebat de ce foarte multe persoane apeleaza la serviciile de inchirieri auto Bucuresti chiar daca unii dintre ei au masina proprie.

Avantaje ale serviciului de inchirieri auto Bucuresti DPDRent

  • Poti alege masina in functie de situatie

De regula, ai nevoie de o masina inchiriata intr-o situatie mai speciala. Spre exemplu, o intalnire de afaceri este diferita fata de situatia in care iti doresti sa mergi cu familia in concediu. La prima ti-ar trebui o masina de inchiriat din categoria de lux, iar daca iti doresti sa mergi cu familia in concediu iti trebuie un o masina spatioasa, nu neaparat luxoasa, in care persoanele dragi tie sa se simta in siguranta si confortabil.

Trebuie stiut ca la serviciul de inchirieri auto Bucuresti de la DPDRent poti alege din peste 150 de masini, deci este aproape imposibil sa nu gasesti ceva pe gustul tau.

  • Siguranta

Siguranta masinii este foarte importanta si de multe ori s-a intamplat ca masina pe care o ai sa prezinte anumite defecte tehnice si sa nu poti pleca cu ea unde iti doresti, de aceea atunci este momentul oportun sa inchiriezi o masina pentru, cel putin in cazul DPDRent, nu vei intalni masini cu probleme tehnice.

Toate masinile din oferta serviciului de inchiriere de la DPDRent sunt atent intretinute si mai ales verificate pentru ca acestea sa ruleze in conditii de siguranta.

  • Rentabilitate

Este stiut faptul ca atunci cand ai o masina, aceasta implica si anumite costuri. Asigurarea obligatorie, impozit anual pe masina, combustibil, consumabile, rovinieta etc. Aceste cheltuieli pot fi evitate foarte usor, mai ales daca nu prea iti folosesti masina proprie. Cum? Cu ajutorul serviciilor de inchierere masini in Bucuresti atunci cand chiar ai nevoie de o masina. Vei scapa de plata impozitelor si a consumabilelor si vei avea parte si de o calitate ridicata.

  • Sofer

Poti apela la serviciile de inchirere auto Bucuresti chiar daca nu ai carnet. La DPDRent poti inchiria masina cu tot cu sofer. Soferii sunt profesionisti, deci ai garantia ca te vei afla in deplina siguranta pe tot parcusul drumului.

In felul acesta, atunci cand alegi sa inchiriezi o masina esti sigur vei avea parte de tot ceea ce ai nevoie.

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram