fbpx

3 situatii in care sa apelezi la serviciile cofetariei online eTorturi

Tortul este un desert nelipsit de la majoritatea evenimentelor, fie ca e vorba de o aniversare sau o nunta. In orice situatie, serviciile unei cofetarii online, cum este de exemplu eTorturi se pot dovedi a fi cea mai inspirata alegere din considerente de timp, rapiditate si calitate.

Comanda se efectueaza rapid, din confortul casei, fiind livrata la data si ora indicate in prealabil. In cadrul unor evenimente speciale, tortul poate reprezenta inclusiv o surpriza. In continuare, vor fi prezentate trei dintre situatiile in care comandarea unui tort online este o solutie inspirata:

  • Comandarea unui tort online pentru a sarbatori o reusita

Cand vine vorba de sarbatorirea unei reusite printr-o petrecere, tortul nu are cum sa lipseasca. Tortul este mai mult decat un desert, este un element special si nelipsit de la majoritatea evenimentelor importante din viata unei persoane. Fie ca e vorba de absolvirea facultatii sau de incheierea unui contract de colaborare, petrecerea trebuie sa fie completata de un tort, care sa aduca bucurie invitatilor. In plus, torturile la comanda pot fi personalizate, astfel incat sa reflecte evenimentul sarbatorit.

Torturi la comanda | Cofetarie online | eTorturi.ro

cofetarie online

  • Petreceri pentru copii

In mod evident, torturile sunt nelipsite de la petrecerile pentru copii. Fiecare invitat asteapta cu nerabdare momentul tortului, unul dintre deserturile favorite ale copiilor, dar si adultilor. Pentru ziua de nastere a unui copil, parintii pot sa comande online tortul pentru a economisi timp si pentru a se asigura ca isi surprind in mod placut copilul cu un tort care sa infatiseze personajul sau preferat din desenele animate sau care sa fie ornat cu figurine deosebite;

  • Tort personalizat pentru ziua unui prieten

Cu ocazia zilei de nastere a unui prieten, un tort poate fi o surpriza placuta. Cadoul devine si mai special daca este livrat direct la usa sarbatoritului. Acest lucru se poate face prin comandarea online a unui tort de la cofetaria eTorturi.ro, care sa ajunga acasa la prietenul sarbatorit la ora si data stabilite de persoana care a comandat tortul. In aceasta situatie, se recomanda alegerea unui tort personalizat, care sa surprinda un hobby sau o pasiune a persoanei care va primi tortul.

In oricare dintre aceste situatii, comandarea unui tort online poate fi o solutie rapida. La cofetaria eTorturi, se poate alege dintr-o gama variata de compozitii, iar torturile pot fi personalizate pentru orice eveniment.