fbpx

3 servicii importante pe care o firma de servicii funerare le ofera

Colaborarea cu o firma de servicii funerare ofera accesul la trei servicii de baza, profesionale, pe care altfel nu le-ai putea obtine. Chiar daca nu vei avea nevoie de toate trei, cu siguranta iti va fi util sa stii care sunt acestea si la ce te ajuta, astfel incat sa poti alege cea mai buna firma funerara cu care sa lucrezi.

O firma de servicii funerare ofera imbalsamare si cosmetizare

O firma de servicii funerare care se respecta are pe lista si serviciile de imbalsamare si cosmetizare. Specialistii in acest domeniu afirma ca de fapt practica este o cobinatie intre stiinta si arta. Prin tehnicile aplicate se impiedica degradarea corpului decedatului. In plus, este asigurat faptul ca acesta se va conserva cat mai mult timp astfel incat sa reziste intact cele trei zile in care este tinut de familie.

Totodata, casa funerara care asigura astfel de servicii se asigura ca decedatul va arata cat mai natural pe tot parcursul evenimentului, ceea ce este foarte important in primul rand pentru efectul asupra tuturor rudelor si prietenilor veniti la priveghi. Procesul implica utilizarea unor metode artificiale care sa asigure conservarea persoanei decedate si care se aplica de cele mai multe ori prin injectare.

Pomana si parastas – servicii practicate de orice agentie funerara

O firma de servicii funerare de incredere asigura si catering sau restaurant pentru parastas. Aceste servicii pot fi structurare sub forma de pachete cu un numar fix de portii, un anumit meniu si diverse alte articole incluse. Totodata, exista varianta de a opta pentru alimente de dulce sau de post in functie d eperioada anului. De cele mai multe ori, toate aceste preparate pot fi servite atat la restaurant, in localul propriu al casei funerare sau intr-un local partener, dar pot fi livrate si la domiciliul clientului sau acolo unde sunt solicitate.

Firma funerare In Memoriam asigura si servicii de incinerare

Incinerarea poate fi realizata doar in unitati specializate in sensul acesta, sub forma de crematorii. Firma funerare In Memoriam asigura astfel de servicii, la cererea clientului. Corpul uman va fi incinerat individual, intr-o camera special dotata in acest sens, care a fost bine izolata si care poate ajunge la o temperatura inalta pentru ca ceea ce rezulta in urma incinerarii sa fie oferit familiei sub forma de cenusa. Tipul acesta de servicii este implementat exclusiv de firme de pompe funebre care pot face ca intreg procesul sa se desfasoare rapid. Pentru ca acest serviciu sa fie solicitat casei te pompe funebre este necesar sa fie oferit totodata si un dosar, pentru ca exclusiv pe baza acestuia poate fi facuta incinerarea.

Personalul de la agentia funerara va comunica toate documentele care sunt necesare astfel incat fiecare persoana implicata sa stie ce trebuie sa aduca inca de la inceput pentru a face ca procesul sa fie mai rapid. Pentru ca persoana decedata sa fie preluata, este necesar sa aiba cu sine datele care vor servi la identificare, amplasate pe o bratara. Firmele de pompe funebre se ocupa de obicei si de etichetare.