fbpx

3 motive pentru care ai nevoie de calculatoare refurbished

Pe piata poate fi gasita o gama variata de calculatoare refurbished potrivite pentru numeroase activitati de la cele pentru simpla navigare si pana la activitatile ceva mai complexe, asa cum sunt jocurile si editarea video.

Calculatoare refurbished pentru economii considerabile

Pot fi cumparate calculatoare ieftine si de buna calitate, atat pentru firme cat si pentru utilizatorii individuali. Aceste calculatoare sunt testate inainte de comercializare si acolo unde este cazul se intervine asupra lor pentru a functiona in mod corespunzator. Recomandarea specialistilor este ca atunci cand calculatoarele trebuie sa fie incluse intr-un anumit buget, sa fie cumparate in varianta refurbished pentru ca riscurile sunt foarte mici, aproape nule, iar dispozitivele sunt insotite si de garantii.

Calculatoarele refurbished sunt testate de specialisti

Un alt avantaj pentru a cumpara calculatoare refurbished tine de faptul ca acestea sunt testate de specialisti. Aceste calculatoare, spre deosebire de cele care sunt doar second hand, sunt analizate cu mare atentie, verificate in diverse aplicatii, astfel incat sa functioneze corespunzator. Dupa ce au fost verificate, daca apar probleme, aceste calculatoare vor fi reparate inainte de a fi scoase la vanzare si vin insotite de garantie.

Calculatoare refurbished | calculatoare ieftine | IT-SH.ro

calculatoare refurbished

Acces la calculatoare performante la cel mult jumatate din costul unuia nou

Un avantaj major este faptul ca se pot obtine calculatoare foarte complexe, cu functii avansate, fara sa fie nevoie de investitii uriase. Calculatoarele de gaming de exemplu, sunt cele care costa foarte mult, la fel si cele pentru editare foto sau video, insa atunci cand sunt cumparate in varianta second hand sunt mult mai accesibile pentru toate persoanele care au nevoie de ele si nu mai sunt necesare investitiile extreme. Unele dintre aceste calculatoare pot fi gasite chiar si la jumatate din pretul unora noi, sau chiar mai ieftine de atat, in functie de model.

Pe site-ul IT-SH.ro pot fi gasite cele mai bune calculatoare si laptopuri la mana a doua, in varianta refurbished, la super pret, astfel incat fiecare persoana interesata sa identifice cu succes un model potrivit, conform modului in care intentioneaza sa foloseasca un astfel de calculator sau laptop achizitionat.