3 categorii de carti pe care le ai in biblioteca si pe care le poti vinde anticariatelor

4 noiembrie 2022
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

In aproape orice casa exista cel putin o mica biblioteca, in care se afla carti ce fac parte din categoria de lectura scolara sau literatura, pe care oamenii le citesc pentru relaxare. Intr-o biblioteca vasta pot exista insa carti din toate domeniile, numai ca multe dintre acestea ajung sa nu mai fie deschise cu anii.

Cei care sunt constienti de faptul ca acestea acumuleaza praf pe rafturi si care isi doresc sa le valorifice le pot vinde unor anticariate care cumpara carti. In acest fel isi vor elibera si din biblioteca supraaglomerata, dar vor obtine si bani care le pot fi de mare ajutor. Unele dintre categoriile de carti care pot fi gasite in orice biblioteca si care pot fi vandute anticariatelor sunt:

  1. Carti de beletristica/ literatura

Exista o serie de volume pe care orice persoana ar trebui sa le citeasca cel putin o data in viata, astfel ca unele dintre acestea se gasesc in foarte multe dintre bibliotecile personale. In general, acestea fac parte din categoria de literatura, care au un aport important la dezvoltarea culturii generale a oamenilor.

  1. Carti tehnice

Cand vine vorba despre persoane adulte, trecute prin viata, diversitatea volumelor din biblioteca poate fi mai mare. Printre cartile care pot fi gasite si vandute anticariatului online Anticariat-Carti.com, de exemplu, sunt cele tehnice, folosite pentru instruirea lor profesionala. Desi pot parea depasite ca informatii continute, anticariatele apreciaza cartile vechi, iar cele foarte vechi sunt si foarte valoroase.

Cumpar carti de orice fel | anticariate care cumpara carti | Anticariat-Carti.com

Cumpar carti de orice fel

  1. Spiritualitate si religie

Spiritualitatea si religia fac parte din viata oamenilor, chiar si in cazul celor care nu au o credinta puternica. In plus, din aceasta categorie fac parte si cartile de paranormal si ezoterism, astfel ca sansele de a se gasi un astfel de volum intr-o biblioteca sunt mari.

De asemenea, albumele de arta, dictionarele de limbi straine si, in general, orice carte care se afla in stare buna poate fi vanduta unui anticariat, aspect ce poate fi dedus si din unele anunturi – „cumpar carti de orice fel”.

Astfel ca nu conteaza categoriile de carti pe care le detin, ci starea in care acestea se afla.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram