În 29 iunie 2022, de Ziua Internațională a Dunării, Avram Iancu înoată 12 ore în beneficiul copiilor speciali ai Asociației CONIL

28 iunie 2022
Autor:
ASOCIATIA CONIL

 

Râul Dâmbovița devine miercuri, 29 iunie 2022, începând cu ora 9:00, locul în care Avram Iancu pornește un val de bine dedicat prietenilor săi, copiii cu nevoi speciale din Asociația CONIL. Timp de 12 ore, marele sportiv va înota fără oprire, susținând proiectul CONIL –Transformăm orice dizabilitate în abilitate, participant la Swimathon București 2022. Avram Iancu și-a propus ca în valul său de bine dedicat copiilor speciali să adune cât mai mulți oameni frumoși și generoși  alături de care să își atingă obiectivul financiar setat în campanie, 5.000 lei.

După ce anul trecut Avram Iancu a înotat în râul Dâmbovița 24 de ore pentru a sprijini copiii speciali, în această miercuri, pe data de 29 iunie, istoria se repetă! Avram Iancu va face cel mai mare val de bine, înotând 12 ore în râul Dâmbovița, dedicând acest gest copiiilor speciali ai Lumii CONIL. Între orele 9:00-21:00, Avram Iancu se va afla într-o competiție cu el însuși, în fața dorinței arzătoare de a ajuta Asociația CONIL să strângă fondurile necesare pentru ca un număr impresionant de 100 de copii cu nevoi speciale să poată beneficia de programe gratuite de recuperare prin artă, sport, muzică și digitalizare.

Biliotecarul Avram Iancu nu-și putea alege un loc mai bun pentru a-și începe aventura caritabilă, întrucât startul se va da chiar în fața Bibliotecii Naționale! Un gest extraordinar venit din partea unui om extraordinar! Fiți alături de acest campion cu inimă de aur și alăturați-vă valului său de bine! Vă așteptăm în număr cât mai mare în fața Bibliotecii Naționale, miercuri, 29 iunie, de la ora 9:00. Sprijinul din partea noastră îi va da lui Avram Iancu forța și determinarea de care are mare nevoie pentru a duce la bun sfârșit această misiune incredibilă!

Singurul om din lume care a traversat Dunărea înot, de la izvoare la vărsare, fără costum de neopren, va înota chiar de Ziua Internațioanlă a Dunării, 29 iunie, în râul Dâmbovița, în semn de solidaritate și sprijin pentru copiii cu nevoi speciale ai Lumii Conil! Avram Iancu va elibera un mesaj în apele Dâmboviței, un mesaj de la copii pentru copii, care să ajungă până în apele Dunării! Nu rata ocazia de a fi martor la un alt eveniment istoric, alături de Avram Iancu și Asociația Conil!

La momentul lansării, Avram Iancu va fi susținut de Directorul Bibliotecii Naționale, istoricul Adrian Cioroianu, prezent la eveniment alături de mulți alți colegi bibliotecari, dar și de câțiva dintre copiii beneficiari ai acestui proiect și de membri ai Asociației CONIL! Și, bineînțeles, alături de cât mai mulți dintre voi!

Susținerea morală din partea ta înseamnă enorm, însă te poți implica și mai mult! Poți fi parte din valul de bine al lui Avram Iancu dedicat unor micuți speciali, printr-o donație directă către echipa lui Avram Iancu, accesând linkul https://swimathonbucuresti.ro/echipa/avram-iancu . Donează oricât, orice sumă contează!! Oceanul binelui este format picătură cu picătură! Nu rămâne indiferent în fața acestei ocazii de a da o mână de ajutror, de a te implica! Indiferența nu va schimba niciodată lumea!

Toate detaliile aici: https://fb.me/e/22PApi7sl

 

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre acest eveniment sau ai vrea să știi mai multe metode prin care poți ajuta micuții atipici ai Lumii CONIL, ne poți contacta la numărul de telefon 0784412222, sau pe mail, la adresa [email protected].

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram