fbpx

24 de ore de prospetime cu noile sampoane CLEAR Men

Medicii dermatologi au descoperit ca scalpul barbatilor este diferit fata de cel al femeilor. Scalpul barbatilor este mai predispus la aparitia matretii, la iritatie, deshidratare si exces de sebum.

Acum exista 3 noi variante de sampon CLEAR pentru barbati: Cool Sport Menthol, 24 Fresh, Refreshing Grease cu formule ce contin BIONUTRIUM 10 cu extracte naturale de menta, ginseng si arbore de ceai.

• E o fire sportiva ce cauta o senzatie absoluta de racoare a scalpului intreaga zi? Trebuie sa incerce CLEAR Cool Sport Menthol. Ingredientele active ce intra in componenta samponului ajuta la hranirea scalpului in profunzime si la cresterea rezistentei naturale a pielii capului impotriva matretii, iar efectul racoritor al mentei ii ofera prospetime 24 de ore.*

• Are o viata activa si vrea sa mentina senzatia de prospetime timp de 24 de ore? Alege pentru el CLEAR 24 Fresh, recomandat pentru toate tipurile de par. Datorita combinatiei de ceai verde, ginseng si ingrediente active antimatreata, CLEAR 24 Fresh este solutia ideala pentru o senzatie de confort ce dureaza intreaga zi.

• CLEAR Refreshing Grease cu esente de citrice este special creat pentru a ajuta la mentinerea sub control a scalpului cu tendinta de ingrasare. Indeparteaza inca de la prima utilizare excesul de sebum pentru a mentine scalpul curat si ajuta la prevenirea aparitiei matretii.*

Cele 3 noi variante de sampon antimatreata de la CLEAR, special create pentru barbati, contin un complex unic denumit BIONUTRIUM 10 ce are in componenta agenti antimatreata (Zinc Pyrithione, Climbazole), vitamine (B5, E), minerale (Na+, K+), lipide, agenți de hidratare si extracte naturale (menta, ginseng si arbore de ceai). Datorita celor doi agenti antimatreata, sampoanele CLEAR ofera o mai mare eficienta in combaterea matretii, in timp ce ingredientele active ajuta la o mai buna curatare a scalpului si la crearea unei senzatii indelungate de prospetime.

Formula castigatoare oferita de CLEAR: 24 de ore de prospetime si zero matreata!*

Preturi recomandate:
Samponul CLEAR Refreshing Grease Control (Citrus) (200 ml): 14,72 RON
Samponul CLEAR 24 Fresh (Ginseng & Green Tea) (200 ml): 14,72 RON
Samponul CLEAR Cool Sport Menthol (200 ml): 14,72 RON

*Matreata vizibila necesita utilizare regulata.