8 februarie 2016

S.C. Izotech Services S.R.L. va prezinta unul dintre produsele din domeniul protectiei si impermeabilizarilor, din portofoliul MAPEI- producator ce are un cuvant de spus in domeniul materialelor de constructii de mai bine de trei sferturi de veac, aducand in atentia consumatorilor produse de top.
Astazi vom vorbi despre MAPELASTIC, mortar pe baza de ciment, bicomponent, flexibil, pentru protectia si impermeabilizarea suprafetelor din beton, balcoanelor, teraselor, bailor, dusurilor si piscinelor. Contine agregate selectionate, cu granulatie fina, aditivi speciali si polimeri sintetici in dispersie apoasa; cele doua componente o data amestecate, se obtine o pasta fluida, usor de aplicat chiar si pe suprafete verticale, la o grosime de pana la 2 mm, intr-un singur strat.
Ce avantaje are produsul prezentat astazi? Ramane flexibil pana la – 20 de grade; in 20 de ani de experienta au fost impermeabilizate cu succes, peste 300 de milioane de mp; ofera o protectie de peste 50 de ani, in protejarea suprafetelor din beton de actiunea CO2 (carbonatare); un strat de 2.5 mm de Mapelastic, reprezinta echivalentul a 30 de mm de beton impotriva actiunii agresive a clorurilor(raport a/c:0,45); poate fi aplicat pe suprafete déjà finisate; compatibil pentru a fi acoperit cu finisaje din ceramica, mozaic sau piatra naturala.
Mortarul Mapelastic are o aderenta excelenta pe toate suprafetele din beton, pe tencuieli, pe placaje ceramice, sau placi din marmura existente, cu acea conditie ca stratul suport sa fie curatat, compact si sanatos. Aceasta proprietate, impreuna cu acea caracteristica de rezistenta la efectul nociv al razelor UV,asigura o durata de viata lunga in exercitiu acelor suprafete protejate si impermeabilizate cu Mapelastic, independent de localizarea acestora in zone cu clima aspra, in zone de coasta-cu continut ridicat de saruri in atmosfera, sau in zone industrial cu un aer viciat.
Mapelastic respecta directivele normei europene EN 1504-9(“Produse si sisteme pentru protectia si repararea structurilor din beton- Definitii, cerinte, controlul calitatii si evaluarea conformitatii- Principii generale de utilizare a produselor si sistemelor”) si cerintelor normelor europene EN 1504-2 acoperiri(C) conform principiilor Pl, MC si IR(“sisteme de protective pentru suprafete din beton”).
Pana data viitoare, sa ne auzim cu bine!

Reg. Com.: J40/4450/2012: CIF: RO30083970
Adresa: Str. Imparatul Traian,nr.1, sector 4, Bucuresti
Showroom: Sos. Mihai Bravu 520-530, Complex ZAR, Stand nr.19,sector 3, Bucuresti
Program:Luni-Vineri:9:00-18:00;Sambata: 9:00-14:30;Duminica:Inchis
Tel: 0722212792 ; 0722279300 Fax:0317102354

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram