10 modalitati prin care se te reindragostesti de sotul tau

28 noiembrie 2019
Autor:
Felix Culpa SRL

Chiar si cele mai puternice cupluri se regasesc, la un moment dat, intr-o stare de monotonie. Iubirea de la inceputul relatie pare sa fie inlocuita, treptat, cu nevoia de siguranta si cu sentimentele de respect si de incredere. Ei bine, vestea buna este ca dragostea nu dispare, ea putand fi „reinviata” prin diferite metode.

Site-ul femeionline iti pune la dispozitie cateva metode pentru a-l face sa se indragosteasca din nou de tine.

Uitati de casatorie. Faceti o regula ca, in primele 10 minute in care va gasiti  singuri in camera, sa nu discutati despre problemele din interiorul familei. Nu vorbiti despre copii, despre bani sau despre munca. Amintiti-va doar cat de distractive erau discutiile voastre, la inceputul relatiei.

Alinta-l. Atunci cand il stigi, incearca sa eviti sa ii spui pe nume. Aminteste-ti cum va alintati la inceput si refoloseste  acele denumiri. Veti vedea ca va veti simti mult mai apropiati.

Fa un top al celor mai placute momente. Aminteste-ti care au fost cele mai frumoase 10 momente petrecute impreuna. Pune-le pe o foaie si trimite-i-le printr-un e-mail sau citeste-i-le seara, cand stati la masa. Cu siguranta ii vei atinge o coarda sensibila, iar tu iti vei aminti care au fost motivele pentru care ai acceptat sa ii devii sotie.

Invata sa il accepti. Poate nu iti aduce flori si nici nu iti scrie poezii de dragoste, dar sigur face anumite gesturi care, la inceput, te bucurau. Exista multe fete carora le place sa primeasca flori si mici atentii de la partenerii lor. Este foarte posibil ca acum sa te fi obisnuit cu ele si sa nu realizezi ca inca se petrec. Apreciaza-l pentru toate partile lui bune si treci peste cele mai putin placute. In fond, cine este perfect?

Modificati-va „orarul” sexual. Uneori, timpul alocat sexului se poate transforma in timpul pentru somn. Asteptand ora somnului pentru aceasta activitate nu este o idee prea buna. Incercati sa faceti asta si in alte momente ale zilei. Relatia voastra va capata un aer proaspat.

Nu ii mai da sfaturi fara sa le ceara. Poate ca tu conosti modalitatile cele mai eficiente de a face totul, dar ceea ce conteaza intr-o casatorie nu se rezuma la cine are dreptate, ci la ceea ce faci, pentru ca celalalt sa fie fericit. Ofera-i spatiu pentru a invata prin incercari si prin greseli, chiar daca asta inseamna sa il lasi sa se lupte cu rosiile din bucatarie.

Programati-va iesiri in oras. Chiar daca timpul este limitat, cu siguranta se vor gasi si seri pe care sa vi le dedicati doar voua. Iesiti la un restaurant, la un film sau pur si simplu la o plimbare. Veti fi mai relaxati si veti privi problemele pe care le intampinati cu mai multa detasare.

Fiti realisti fata de mersul relatiei. Discutati despre probleme pe care le intampinati. Fiti sinceri , spuneti ce va deranjeaza si faceti schimbari in legatura cu asta. Incercati sa va puneti in locul celuilalt si veti vedea ca veti intelege mult mai bine ceea ce simte. In plus, spuneti ce va doriti in plus de la relatie, ce asteptari aveti pentru a fi fericiti.

Petreceti-va timp separati. Dorul este cel care intareste o relatie, asa ca este bine sa vi-l provocati, din cand in cand. Petreceti-va un weekend cu prietenii si va veti da seama de lucrurile care va lipsesc, atunci cand sunteti despartiti. In plus, veti avea sansa sa meditati asupra relatiei dintre voi si sa va rupeti de rutina.

Roaga-l sa te invete ceva. Fiecaruia dintre noi ii place sa se simta util. Rugandu-l sa te invete ceva, va vedea cat de mult il apreciezi si, in acelasi timp, vei face ca iubirea dintre voi sa fie mai puternica.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram