10 kg mai putin cu campania “Chic Salon te provoaca sa slabesti”

11 septembrie 2010

Campania continua alte proiecte asemanatoare, cand cu ajutorul aparatului Eximia de “Liposuctie virtuala”, alte 2 persoane au reusit sa slabeasca 25 de cm in talie in numai 8 sedinte, respectiv 10 Kg in 9 sedinte.
Cum s-a ajuns la asemenea rezultate? Secretul este aparatul Eximia, “Tehnologia italiana care mananca cm” ultima inovatie in domeniul estetic, o tehnologie care inlocuieste cu succes operatiile de liposuctie si te ajuta sa iti remodelezi corpul fara bisturiu si fara efecte adverse.
Campania “Chic Salon te provoaca sa slabesti” a fost prezentata si in cadrul emisiunii “Povestiri de noapte” in doua editii: la inceputul campaniei si dupa prima luna de tratament. Dar echipa Chic Salon a promis ca nu se va opri aici, Laura va continua programul de slabit oferit de Chic Salon.
In plus, increzator in aparatele si tratamentele pe care le detine, Chic Salon promite sa ajute si alte persoane sa ajunga la silueta pe care si-o doresc.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram