10 ani de activitate Sophia aniverseaza

16 decembrie 2014

In cadrul festiv, dar intim, al noului magazin, nume importante din arhitectura si designul interior iesean s-au alaturat reprezentantilor Sophia pentru a sarbatori cei 10 ani de activitate ai companiei. Primii invitati au fost primiti pe covorul rosu al Shop Opening Cocktail –ului de catre repezentantii Sophia in jurul orei 18.00, cadrul familiar al celui mai nou magazin acaparandu-i pana in jurul orelor 22:00.

Cocktail-ul organizat de Sophia, un eveniment de business unic pe piata ieseana,a reunit peste 60 de invitati, carora li s-a oferit un cadru perfect si relaxant pentru discutii despre cele mai noi tendinte din piata decoratiunilor si designului interior. Evenimentul s-a bucurat de prezenta tuturor celor care au fost alaturi companiei inca de la inceputul activitatii, in 2004, si care au participat de-a lungul celor 10 ani, alaturi de designerii Sophia la realizarea proiectelor de avengura pentru restaurarea Muzeului Unirii din Iasi, Teatrului National din Iasi, Muzeului Poni Cernatescu din Iasi, Palatului Alexandru Ioan Cuza de la Ruginoasa, dar si a lucrarilor din resedinte private, hoteluri, pensiuni, restaurante si cafenele.

Plecand de la primul magazin deschis in 2004 la Iasi, Sophia a ajuns in prezent la un numar de 23 de magazine in Romania si Republica Moldova, dintre care 16 sunt in regim de franciza, operate de tot atatia parteneri, si 7 in regim propriu. Sophia detine un portofoliu complex de produse si isi propune sa devina cea mai importanta retea de magazine, proprii şi in regim de franciza, de perdele şi draperii din Romania. Francizele Sophia se adreseaza cu predilectie doamnelor pasionate de decoratiuni interioare, cu un simţ estetic bine dezvoltat, compania punandu-le la dispozitie resurse pentru promovarea magazinului pe plan local, stocuri, productie personalizata, training si consultanta de specialitate pentru dezvoltarea business-ului.

„De-a lungul celor 10 ani de activitate am oferit mai mult decat produse de calitate. Am pus pret pe intregul proces de creatie si am urmarit mereu trend-urile din domeniul decoratiunilor. Cu sprijinul colaboratorilor nostri, a designerilor si arhitectilor alaturi de care lucram constant, am reusit sa crestem brandul Sophia, devenind unicul francizor din Romania in domeniul decoratiunilor interioare textile. Le multumim tuturor celor care ne-au fost alaturi in tot acest timp si celor care ni se vor alatura in 2015 pentru deschiderea unor noi francize pe piata din Romania, dar si pe cea internationala” a declarat Anamaria Stefan, Manager Sophia.

***
Pentru intrebari şi informaţii de presa va rugam sa ne contactaţi:
Andries Monica
Specialist Marketing
t: 0756190736
e: [email protected]

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram