fbpx

1 din populatia planetei este imobilizata in scaun cu rotile

Magazinul online EchipamenteOrtopedice ofera clientilor sai produse de pe piata international cu scopul de a le ajuta in sporirea calitatii vietii.

Conform digi24, unu la suta din populatia Terrei este imobilizata in scaun cu rotile, confruntandu-se cu o calitate scazuta a vietii. Fizioterapia reprezinta o componenta importanta a procesului de ingrijire a persoanelor invalide avand ca scop imbunatatirea capacitatii functionale si obtinerea unei stari mai bune a celor care se confrunta cu invaliditatea. Gradul de mobilitate al invalizilor variaza de la caz la caz in functie de boala, traumatismul sau interventia chirurgicala care a cauzat invaliditatea.

Magazinul Online Echipamente Ortopedice comercializeaza produse si dispozitive menite sa vina in ajutorul persoanelor invalide si sa le usureze procesul de acomodare la un nou stil de viata.
Pe langa scaunele cu rotile, bolnavii imobilizati au nevoie si de scaune de tip wc cu rotile care sa le faciliteze aspectele care tin de ingrijirea personala.

Persoanele interesate pot gasi mai multe modele de scaun wc cu rotile la pret mic online, de la cele de tip 3 in 1 care pot fi folosite ca scaun in care bolnavul poate sta perioade de timp lungi pentru a face diverse activitati, scaun mobil pentru transportul persoanelor cu mobilitate scazuta si comoda WC de camera, cele cu rol de comoda WC si scaun de dus, si pana la cele cu rol unic de WC de camera cu rotile.

Scaunele WC pentru bolnavi sunt prevazute cu sistem de franare cu autoblocare pentru rotile din spate pentru a-i putea transfera pe acestia in siguranta, se pot regla in inaltime si se pot plia pentru reducerea volumului ocupat. Cadrele scaunelor WC sunt realizate din otel, iar suportul de sprijin pentru brate este mobil, permitand transferul pe partea laterala. Sezutul este realizat din spuma poliuretanica acoperita cu piele sintetica si este detasabil pentru igienizare.

Cele care au si rolul de scaune pentru dus prezinta avantajul plasarii in cabina de dus in cazul in care pacientul dispune de un minim de mobilitate sau pe pardoseala din baie. Exista si WC-uri de camera portabile multifunctionale care pot fi folosite atat in interiorul camerei, cat si la baie fiind utilizat peste vasul de toaleta sau ca inaltator la vasului toaletei, putandu-se regla inaltimea, precum si ca scaun pentru dus datorita materialului anticoroziv din care este facut.

Un alt tip de produs este scaunul WC de camera cu rotile care poate fi utilizat atat ca WC de camera portabil, cat si ca inaltator vas WC, putandu-se regla la inaltimea dorita. Atat colacul, cat si capacul sunt din PVC si se pot detasa pentru curatare.