1 2 3 START Incepe TOE 2011 editia a III a

4 mai 2011
Autor:
dowmedia08

Incepand de vineri, 6 mai si pana duminica, 8 mai 2011, „Gaseste ce ti se potriveste” la TARGUL OFERTELOR EXTRASCOLARE, editia a III a, de la Palatul National al Copiilor din Bucuresti. Evenimentul este organizat de Revista „Trusa pentru Parinti” si International Education Bridge.

Vom promova activitatile extrascolare si modalitatile de petrecere a timpului liber de calitate. Pe parcursul celor trei zile, vizitatorii se vor intalni cu reprezentantii diverselor cluburi sau companii de profil (scoli de dans, de canto si actorie, scoli si gradinite particulare & after school, cluburi sportive, centre de limbi straine, tabere)
In premiera li se ofera copiilor si parintilor din Romania posibilitatea de a alege dintre ofertele internationale ale scolilor de vara, in cadrul International Summer School Fair.
Targul va fi insotit de evenimente conexe: Profesorul Trasnit de la Fun Science va face demonstratii stiintifice in fiecare zi, copii vor lua pe loc lectii de florigami, pictura pe sticla si ceramica, vor invata sa confectioneze bijuterii, vor escalada panoul amplasat in fata Palatului Copiilor, vor juca tenis pe un teren special amenajat etc.
Campioni si antrenori sportivi de renume le vor testa copiilor abilitatile pentru a descoperi ce activitati fizice li se potrivesc.
La dispozitia parintilor va fi pus un centru de consiliere, condus de specialisti, pentru a-i ajuta in alegerea activitatilor adecvate pentru nevoile fiecarui copil.
Cel putin 1.000 de copii talentati de la cluburile participante vor sustine spectacole de muzica si dans, demonstratii de karate, vernisaje.
Pe parcursul evenimentului se vor organiza tombole si concursuri cu premii.

Va asteptam cu drag.
INTRAREA ESTE LIBERA!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram