Stand-Up Comedy Sambata Bucuresti 9 Aprilie

Sambata 9 aprilie te asteptam la Copper’s Pub cu un nou show de stand-up comedy. Sub sloganul:”Umor Nu Gluma!” cei trei comedianti ce vor urca pe scena, Dan Marin, Alex Serban si George Bonea te vor face sa razai cu lacrimi si sa aplauzi pana ti se vor inrosi palmele. Rezervari si info la: 0372.705.933 sau la 0744.914.007

STAND-UP COMEDY SAMBATA 9 APRILIE TERASA FLORILOR

Sambata Terasa Florilor din Bucuresti te asteapta cu un nou show de stand-up comedy. Vino sa vezi doi dintre cei mai amuzanti comedianti din Romania, Alex Serban si Cristi Popesco. REZERVARI SI ALTE INFO LA:0755097931 / 0212530376

Seminar Analiză Termică, Iași

Testarea și Caracterizarea Materialelor Izolatoare, Iași, 12 aprilie 2016

Stand-Up Comedy sambata 2 Aprilie Bucuresti

Sambata 2 Aprilie Copper’s Pub ti-a pregatit un spectacol de stand-up comedy in premiera in Romania. Vino sa vezi cel mai interactiv show de stand-up comedy din Romania sustinut de Cristian Dumitru (unul dintre “pionierii” acestui gen de umor de la noi) Toma Alexandru (castigatorul unui concurs de stand-up comedy ce a avut loc la Comedy Store-Londra) si nimeni altul decat Catalin Dezbractu’ pe care l-ai vazut pana acum numai la Cronica Carcotasilor de la prima tv.

Stand-Up Comedy Bucuresti Sambata 2 Aprilie

Sambata, 2 aprilie Terasa Florilor te invita din nou la o portie zdravana de ras. Vino sa vezi cel mai interactiv show de stand-up comedy romanesc sustinut de Cristian dumitru si Balboni Fulvio.

Workshop Supervizarea de etica | Eveniment asociat WLC2016

Premisele dezvoltarii unui nou model de expertiza etica sunt dezbatute in cadrul unui workkshop extraordinar, organizat in cadrul editiei aniversare a 15 ani de LUMEN, ca eveniment asociat World LUMEN Congress 2016, de catre Ana Frunza si Antonio Sandu, din cadrul Centrului de Cercetari Socio-Umane LUMEN, Iasi, Romania.

Workshop Transumanism | Eveniment asociat WLC2016

Workshop extraordinar in transumanism desfasurat de catre Centrul de Cercetari Socio-Umane LUMEN organizat in cadrul editiei aniversare a 15 ani de LUMEN, de catre Loredana Terec- Vlad, in data de 15 aprilie 2016, ca eveniment asociat World LUMEN Congress 2016.

Primul eveniment national dedicat exclusiv eticii in asistenta ...

Primul eveniment national dedicat in exclusivitate eticii in asistenta sociala, organizat in cadrul editiei aniversare a 15 ani de LUMEN, de catre Sucursala Teritoriala CNASR IASI si Asociatia LUMEN, Centrul de Cercetari Socio-Umane LUMEN si Centrul de Consultanta si Training LUMEN.

Eveniment asociat WLC2016 | Conferinta Internationala Ethical & ...

Departamentul de Administratie Publica si Drept, Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica, Universitatea Stefan cel Mare din Suceava si Asociatia LUMEN va invita la Conferinta Internationala Ethical & Social Dimensions on Public Administration & Law | 14 aprilie 2016| Suceava, Romania – eveniment asociat World LUMEN Congress 2016.

Workshop asociat WLC 2016 | Cercetarea si Inovarea ...

Departamentul pentru Pregatirea Personalului Didactic din cadrul Universitatii Valahia din Targoviste impreuna cu Asociatia LUMEN, va invita la evenimentul asociat congresului World LUMEN Congress 2016: Cercetarea si Inovarea Responsabila in practica educationala - provocari si perspective | 16 aprilie 2016 | Iasi, Romania.

PetExpo 2016 PetExpo, cel mai mare eveniment dedicat ...

Peste 16.000 de vizitatori sunt așteptați la cea de–a opta ediție a PetExpo, evenimentul anului în România dedicat animalelor de companie. Târgul se va desfășura în perioada 6 - 8 mai, la Romexpo, în pavilionul C6. PetExpo este evenimentul esențial pentru posesorul de animal de companie, astfel că orice vizitator va avea parte de o experiență completă pentru el și prietenul său necuvântător.

Program Cursuri Taijiquan si Qigong FRQ Timisoara Arad

Curs de Taijiquan si Qigong

PARTICIPARE Beauty Life EXPO 17-20 Martie ...

Targ de Frumusete, Spiritualitate si Sanatate Expozitie cu vanzare, Conferinte Servicii Cristale, Cosmetice, Carte, Cadouri

Inscrieri EzotericFest 19-22 Mai 2016 Timisoara ed XVI ...

Expozitie Conferinte Concerte Demonstratii Servicii Alternative si Terapii Complementare

ZILELE PORTILOR DESCHISE

Gradinita Happy Children Academy organizeaza sambata 27 februarie, 05 si 12 martie 2016, intre orele 09.00-11.00, evenimentele Zilele Portilor Deschise. Sunt invitati toti parintii interesati de serviciile gradinitei noastre, precum si persoane din media.

ZILELE PORTILOR DESCHISE

Scoala Happy Children Academy organizeaza sambata 27 februarie, 05 si 12 martie 2016 intre orele 09.00-11.00, evenimentele Zilele Portilor Deschise. Sunt invitati toti parintii interesati de serviciile scolii noastre, precum si persoane din media.

Stand-Up Comedy Sambata 27 Februarie Bucuresti

Nu ai mai ras de mult cu pofta? Vrei sa uiti de stresul de zi cu zi? Nimic mai simplu, hai la Stand-up comedy. Unde? La Copper’s Pub (str. hristo botev nr 25) ca in fiecare saptamana. Cand? Sambata de la ora 20.

Ziua Portilor Deschise la Scoala Elementara Bucuresti

Sambata, 20 februarie, de la ora 10, va asteptam la Ziua Portilor Deschise, eveniment organizat la Scoala Elementara Bucuresti SEB!

Zabriskie DJ Set at Casual Fridays

Va recomandam sa va lasati grijile la usa si sa intrati in atmosfera speciala oferita de Distrikt 42 si Zabriski. Abordand un mix electrizant de soul, funk, hip hop, breaks, disco, electro, va va face cu siguranta sa va bucurati de venirea weekendului.

Soundopamine at Thurdays Live Sessions

"Acorduri jazzy pe ritmuri tribale / techno." Infiintat in București, in 2013 , band-ul propune un Live-Act cu o abordare psihedelica a beaturilor House/Deep/Minimal/Techno cu o atingere de vară. Crează un sound diferit, amplificat de voci, clape, drum machine, instrumente de suflat si efecte; pentru o experiență completă ce se desfășoara “de la un răsărit către celălalt’’.