Colectia Primavara-Vara la For The Love of Fashion

E timpul sa-ti reinnoiesti garderoba si sa adaugi culoare in viata ta! Te invitam la targul For The Love of Fashion, in 21-22 Mai 2016!

Controlul si eficientizarea productiei in industria alimentara si ...

Detectarea metalelor si a corpurilor straine sunt in prezent cerinte mandatorii in industria alimentara.

Stand-Up Comedy Sambata 7 mai Bucuresti

Samabata, pe 7 mai ne vedem din nou la Copper’s Pub de la ora 21

EzotericFest 19-22 Mai 2016Timisoara ed XVI

ezotericfest, timisoara, conferinte, expozitie, servicii, terapii, alternative, naturiste, carte, cristale, cosmetic, artizanat, demonstratii

Ingenius Start-up Masterclass: 6 zile pentru a-ți începe ...

Vrei să începi un business? Ai nevoie de cursul acesta! Înscrie-te la Ingenius Start-up Masterclass organizat de Loop Operations și Ingenius Hub și învață tot ce trebuie să știi pentru a deveni antreprenor, plecând de la procesul de conturare a ideii de business până la momentul lansări cu succes a start-up-ului. Indiferent că vrei să-ți dezvolți propria afacere din surse proprii sau dorești să aplici la un program de finanțare, cursul îți oferă imaginea de ansamblu a cunoștințelor și abilităților de bază necesare succesului oricărui antreprenor. Pe parcursul celor 6 zile de curs, veți trece prin șase module interactive care vă vor ajuta la dezvoltarea și menținerea unui business sustenabil: management, resurse umane, PR și comunicare, marketing, finanțare și management financiar. În plus, participanții pot afla „tips&tricks” utile în managementul unui start-up, pot înțelege riscurile, provocările și recompensele acestei noi aventuri și pot pleca cu idei concrete pe care să le implementeze în propria afacere precum: baza unui plan de afaceri, un mix de marketing, cash flow. Mai mult decât atât, participanții vor pleca cu instrumente necesare în administrarea afacerii și cunoștințele necesare pentru a le folosi.

Stand-Up Comedy sambata 23 Aprilie Bucuresti ora 21

Sambata, 23 aprilie, Terasa Florilor ti-a pregatit un nou show de stand-up comedy marca Cristian dumitru & Friends.

Stand-Up Comedy Sambata 23 Aprilie @Copper’s Pub

Vino sambata incepand cu orele 19 sa vezi cel mai nou show de stand-up comedy marca, “cristian dumitru & freinds”. Alex Serban, Dezbracatu’ si Cristian Dumitru ti-au pregatit un show plin de UMOR nu GLUMA!

Bounty Fair- targ de cadouri de Florii si ...

Bounty Fair este evenimentul lunar de handmade romanesc, care iti aduce mai aproape designeri si artisti romani din toata tara!

Directivele NIS, GDPR si legea securitatii cibernetice: implicatii ...

Ne face o deosebită plăcere să vă invităm alături de noi, în data de 17 mai 2016, la conferința dedicată Directivelor NIS, GDPR și legii securității cibernetice. Am pregătit pentru dumneavoastră un eveniment cadru în care vom aduce împreună companiile private, autorităţile şi instituţiile publice cu responsabilităţi şi capabilităţi în domeniu.

Targ handmade For The Love of Fashion

Te asteptam la cel mai inedit targ de Florii si Paste, For The Love of Fashion 23 - 24 Aprilie 2016! Timp de doua zile, The Vintage Pub, devine gazda celui mai inedit targ, dedicat Floriilor si sarbatorii Pascale, creatii cu tematica, dar si cadouri altfel, unice prin compozitie, autentice prin amprenta creatorului.

Expoziție de pictură Șapte Zile la Redondo

Un eveniment Contemporanii la TNB, spațiul expozițional din Foaierul Sălii Media, aripa Intercontinental, 19 aprilie – 19 mai 2016

Stand-Up Comedy Sambata Bucuresti 9 Aprilie

Sambata 9 aprilie te asteptam la Copper’s Pub cu un nou show de stand-up comedy. Sub sloganul:”Umor Nu Gluma!” cei trei comedianti ce vor urca pe scena, Dan Marin, Alex Serban si George Bonea te vor face sa razai cu lacrimi si sa aplauzi pana ti se vor inrosi palmele. Rezervari si info la: 0372.705.933 sau la 0744.914.007

STAND-UP COMEDY SAMBATA 9 APRILIE TERASA FLORILOR

Sambata Terasa Florilor din Bucuresti te asteapta cu un nou show de stand-up comedy. Vino sa vezi doi dintre cei mai amuzanti comedianti din Romania, Alex Serban si Cristi Popesco. REZERVARI SI ALTE INFO LA:0755097931 / 0212530376

Seminar Analiză Termică, Iași

Testarea și Caracterizarea Materialelor Izolatoare, Iași, 12 aprilie 2016

Stand-Up Comedy sambata 2 Aprilie Bucuresti

Sambata 2 Aprilie Copper’s Pub ti-a pregatit un spectacol de stand-up comedy in premiera in Romania. Vino sa vezi cel mai interactiv show de stand-up comedy din Romania sustinut de Cristian Dumitru (unul dintre “pionierii” acestui gen de umor de la noi) Toma Alexandru (castigatorul unui concurs de stand-up comedy ce a avut loc la Comedy Store-Londra) si nimeni altul decat Catalin Dezbractu’ pe care l-ai vazut pana acum numai la Cronica Carcotasilor de la prima tv.

Stand-Up Comedy Bucuresti Sambata 2 Aprilie

Sambata, 2 aprilie Terasa Florilor te invita din nou la o portie zdravana de ras. Vino sa vezi cel mai interactiv show de stand-up comedy romanesc sustinut de Cristian dumitru si Balboni Fulvio.

Workshop Supervizarea de etica | Eveniment asociat WLC2016

Premisele dezvoltarii unui nou model de expertiza etica sunt dezbatute in cadrul unui workkshop extraordinar, organizat in cadrul editiei aniversare a 15 ani de LUMEN, ca eveniment asociat World LUMEN Congress 2016, de catre Ana Frunza si Antonio Sandu, din cadrul Centrului de Cercetari Socio-Umane LUMEN, Iasi, Romania.

Workshop Transumanism | Eveniment asociat WLC2016

Workshop extraordinar in transumanism desfasurat de catre Centrul de Cercetari Socio-Umane LUMEN organizat in cadrul editiei aniversare a 15 ani de LUMEN, de catre Loredana Terec- Vlad, in data de 15 aprilie 2016, ca eveniment asociat World LUMEN Congress 2016.

Primul eveniment national dedicat exclusiv eticii in asistenta ...

Primul eveniment national dedicat in exclusivitate eticii in asistenta sociala, organizat in cadrul editiei aniversare a 15 ani de LUMEN, de catre Sucursala Teritoriala CNASR IASI si Asociatia LUMEN, Centrul de Cercetari Socio-Umane LUMEN si Centrul de Consultanta si Training LUMEN.

Eveniment asociat WLC2016 | Conferinta Internationala Ethical & ...

Departamentul de Administratie Publica si Drept, Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica, Universitatea Stefan cel Mare din Suceava si Asociatia LUMEN va invita la Conferinta Internationala Ethical & Social Dimensions on Public Administration & Law | 14 aprilie 2016| Suceava, Romania – eveniment asociat World LUMEN Congress 2016.