Romanian for Foreigners Course - Intermediate, advanced level ...

The student can make sentences in a simple way, he can relate a story briefly, he can communicate about familiar topics, he can understand texts with a high frequency in a conversation, he can write messages and composition describing feelings, emotions and impressions. The student can also write clear sentences, essays, detailed letters. He can speak fluently and spontaneously, he can present his own views, he has a high degree in understanding conversations and written texts.

Romanian Language Course for Foreigners - Beginner Level ...

The student can understand and use familiar everyday phrases. He knows few basic words and phrases in Romanian, he can initiate a short conversation with usual sentences. He can introduce himself in a conversation, he can interact in a simple way with other people, he can write very short sentences.

Clubul de conversație în limba franceză

În cadrul clubului, vei dobândi naturalețe și libertate în exprimare și vei începe să gândești în franceză fără a mai formula în română înainte!

Târgul de Mărțișor

Târgul de Mărțișor de la Magazinul Victoria va invita sa va bucurati de mărțișoare unicat si de alte minunate creatii ale unor artisti si designeri autohtoni.

Târg de Mărțișor

Târgul de Mărțișor de la Magazinul Victoria va invita sa va bucurati de mărțișoare unicat.

Introducere in Analiza de Retea

„Social Network Analisys is the art of making the invisible visible”

Concurs International de dans sportiv DanceMasters 2017

Vârful ierarhiei mondiale de dans sportiv vine la București pentru DanceMasters, cel mai așteptat concurs de dans din România!

De ce este noul Regulament de Protectie a ...

Noul regulament denumit General Data Protection Regulation (GDPR) înlocuiește Data Protection Directive 95/46/ec, începând din data de 25 mai 2018. GDPR se aplică în fiecare stat membru și va duce la un grad mai mare de armonizare a protecției datelor între țările din Uniunea Europeană.

Networking by Andy Lopata

Networking-ul este despre sprijinul pe care oamenii si-l pot oferi reciproc, ajutandu-se sa obtina rezultate care depasesc potentialul individual. Este un process prin care ne putem impartasi experientele, contactele, ideile sau parerile cu aceia care au nevoie si prin care putem beneficia la randul nostru.”

Persuasiunea si Limbajul Nonverbal

Kevin Hogan este autorul a 22 de cărți și de numărare. El este cel mai bine cunoscut pentru cea mai bună carte de vânzare internațională, Psihologia Persuasiunea: Cum de a convinge pe alții să modul de gândire.

Targ Valentine's Day

Chiar daca este o sarbatoare adoptata, e un prilej bun de a spune celui drag ''Te iubesc", prin gesturi si fapte.

Targul de Turism Touristica Cluj Napoca

Anul 2017 se anunță unul ofertant din punct de vedere turistic. La mare sau la munte, vacanță cu familia sau cu prietenii, sejururi sau circuite turistice, agențiile turistice pregătesc pachete complete, diversificate pentru perioada de vară.

Fii un manager eficient al finantelor personale si ...

Vino pe 19 ianuarie la CODECS si participa la Workshopul Gratuit Finante pentru Nonfinantisti!

Agenda Bio #3 - Editie Detox

Agenda Bio este evenimentul complet pentru un stil de viață sănătos, atȃt pentru trup, cȃt şi pentru minte şi suflet. Evenimentul se adresează celor atenți cu sănătatea lor, celor pasionați de spiritualitate ca formă de găsire a liniştii interioare şi a fericirii, celor interesați de dezvoltare persoanală, relaționala şi de parenting. De asemenea, invitați să viziteze acest eveniment sunt cei care sunt ȋn căutare şi doresc sa facă o schimbare ȋn viața lor şi chiar a familiei lor, prin adoptarea unor obiceiuri care sa le ȋmpunătățească experiența fiecărei zile.

Body Mind Spirit Expo

Într-o lume în care a trăi începe tot mai des să se rezume la lupta pentru supraviețuire, în care oamenii uită să se îngrijească de latura spirituală a vieții lor, în care greutățile și problemele sunt tot mai copleșitoare, devine necesar să luam aminte despre cum putem trăi mai frumos și mai sănătos, atât trupește cât și spiritual. Expoziția Body Mind Spirit, care-și va desfășura cea de-a XXI-a ediție între 17 și 19 Februarie, la Sala Palatului din București, vine pentru a oferi celor interesați de sănătatea trupului și de cea a spiritului, o alternativă la ritmul alert și stresant al traiului zilnic. Este cel mai complex eveniment dedicat unui stil de viață în care calitatea vieții se celebrează pe toate planurile: trup, minte și suflet. Aşteptat în fiecare an cu mult interes, festivalul este un mix de expozanţi de top, speakeri internaţionali, traineri de înaltă ţinută, un eveniment plin de inovație şi inspiraţie. Aici găseşti locul ideal pentru prospectare, explorare, creştere şi dezvoltare personală. Dacă ești interesat de tratamente alternative, de alimentația bio, de cure naturiste, de puterea de vindecare a plantelor, de efectele miraculoase ale meditației, de importanța regăsirii de sine și a lui Dumnezeu, dacă ești frământat de întrebări privind sensul vieții sau dacă pur și simplu simți că trebuie să schimbi ceva în viața ta pentru un echilibru mai bun în toate, atunci trebuie să vii la Body Mind Spirit Expo, în weekendul 17-19 Februarie, în București la Sala Palatului. Acolo vei afla despre produse, alimente sau suplimente alimentare care susțin sănătatea trupului, vei asista gratuit la workshop-uri și conferințe care te pot ajuta și îndruma în privința sănătății spiritului și nu în ultimul rând, acolo vei putea petrece câteva ore în weekend care să îți reamintească de cât de important este să trăim frumos și sănătos.

Targ de Craciun "Craft Fairs"

Va asteptam cu drag la un altfel de targ de Craciun ! Obiectele exouse spre vanzare sunt 100% handmade! UNDE ? La Gelateria Puro&Bio (Campineanu 20, Bucuresti) CAND ? 17-18 Decembrie in intervalul orar 12.00-20.00!

Targ de Craciun Autentic

De Craciun vrem sa daruim celor dragi tot ce este mai bun, de aceea te invitam in weekend-ul 17-18 Decembrie 2016, la targul cadourilor de Craciun, in The Vintage Pub (centrul vechi al capitalei), Str. Smardan, nr 43, intre orele 12.30 – 19.30.

Targ Handmade & Design de Iarna

In Decembrie se spun povesti frumoase, cu parfum de brad si aroma de gutuie coapta in geam. Noi avem o alta poveste, aceea a creatiilor ce poarta amprenta autorului.

Pe 11 Decembrie comunitatea diplomatică din România se ...

IWA Christmas Bazaar – Experimentează esențele lumii într-o singură zi!

Ediția a 2-a, Zilele Artelor Focului, Noiembrie, 2016, ...

Trei ateliere din Mogoșoaia și Cernica se vor alătura celor 14 deschise în Bucucurești, weekendul acesta, în cadrul evenimentului Zilele Artelor Focului.