TUI TravelCenter pune la dispozitie pachete turistice pentru un sejur perfect in Bulgaria

27 mai 2016

De-a lungul anilor, s-a dovedit faptul ca o vacanta in Bulgaria inseamna distractie, relaxare, confort, servire ireprosabila si preturi foarte mici. De aceea, in 2016, agentia de turism TUI TravelCenter vine cu oferte sejur Bulgaria, astfel incat toti clientii sa fie multumiti si sa aiba de unde alege cea mai potrivita destinatie de vacanta. Sezonul estival este aproape, iar Bulgaria dispune de plaje intinse si ape linistite, de peisaje deosebite si hoteluri unde sintagma “clientul nostru, stapanul nostru” chiar este respectata.

Bulgaria este destinatia favorita pentru tot mai multi romani, deoarece se afla foarte aproape de tara noastra, are o clima temperata si ofera posibilitati de petrecere a timpului liber atat pentru familiile cu copii, cat si pentru grupuri sau alte categorii de turisti. Agentia TUI TravelCenter are in portofoliu oferte sejur Bulgaria in regiunea Varna, in statiuni mici si in sate de vacanta, la hoteluri de trei si patru stele. Albena, Balchik si Nisipurile de Aur sunt doar cateva dintre numele cu rezonanta care atrag anual tot mai multi turisti din intreaga lume.

Varna, supranumita capitala maritima a Bulgariei, oras situat pe coasta de vest a Marii Negre, este si obiectiv turistic recunoscut datorita Muzeului Naval ce adaposteste vasul torpilor Draski. Prin agentia de turism TUI TravelCenter, vacanta in Bulgaria se poate transforma intr-un sejur preferat de intreaga familie, intrucat aceasta tara vecina dispune de plaje deosebite, de trei parcuri nationale unde biodiversitatea este bine conservata si de un mare numar de situri arheologice.

Agentia de turism TUI TravelCenter, prin gama de oferte sejur Bulgaria, pune la dispozitia clientilor locuri in hoteluri situate aproape de plaje, cu wi-fi gratuit, cu centre SPA, cu baruri si restaurante elegante, cu posibilitati de agrement pentru copii si adulti. Cei care isi doresc un sejur in Bulgaria pot verifica oferta TUI TravelCenter pentru a alege una dintre destinatiile de vacanta pregatite pentru 2016: Varna, Blagoevgrad, Burgas, Smolyan sau Sofia.

Gasiti mai multe detalii despre TUI TravelCenter si despre oferte sejur Bulgaria pe site-ul oficial al agentiei.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram