Discount uri de pâna la 50 în cadrul Expo Vacanţa la Ploieşti Shopping City

20 martie 2015

Agenţiile de turism prezente în cadrul târgului pun la dispoziţie mii de oferte turistice pentru cei ce vor trece pragul celui mai important centru comercial din Prahova. Cei care își doresc să petreacă Paștele într-un loc deosebit alături de cei dragi sau să își planifice vacanța de vară se pot bucura de preţuri speciale şi de consultanţă turistică oferită de expozanţi.

Mai mult, vizitatorii vor putea participa şi la o tombolă cu premii, la care pot câștiga sejururi pentru două persoane sau vouchere de reducere la achiziționarea pachetelor de vacanță şi pot admira expoziţia de fotografie din cadrul târgului. Acesta poate fi vizitat între orele 10:00 şi 22:00.

Târgul „Expo Vacanţa” este organizat de Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahovean şi găzduit de Ploieşti Shopping City între 20 - 22 martie.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ploiești Shopping City este primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, având o suprafață închiriabilă de 55,000 m2 și aproximativ 2,000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește cel mai mare cinematograf din afara București-ului, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internațioonale si nationale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Otter, Koton LC Waikiki, Intersport, Noriel, B&B, Sephora, Yves Rocher, Poema și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property România împreună cu New Europe Property Investments plc (NEPI).

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram