Bilete de autocar Bucuresti Paris prin Eurolines

4 mai 2016

Paris, orasul luminilor, unul dintre cele mai mari centre economice si culturale din lume, este asaltat anual de 17 milioane de turisti din intreaga lume, lucru care il situeaza pe primul loc in topul celor mai vizitate orase.

Eurolines, singurul furnizor de servicii turistice complete din Romania, pune la dispozitia celor interesati bilete de autocar pe ruta Bucuresti Paris pe intreg parcursul anului 2016. Turistii pot beneficia de promotii interesante daca aleg sa cumpere bilete Bucuresti Paris cu minim o luna in avans.

Paris inseamna pentru cei mai multi turisti istorie, arta, frumusete, mister. Avand la fiecare pas atractii irezistibile, acest oras fascineaza prin eleganta si atrage prin numeroasele evenimente si obiective turistice inegalabile. Eurolines ofera tuturor posibilitatea de a vizita, macar o data in viata, acest oras seducator. Preturile promotionale si conditiile foarte bune fac din deplasarea de la Bucuresti la Paris o calatorie placuta cu un minim de investitii.

Grupul Eurolines urmareste, de peste 20 de ani, oferirea celor mai bune conditii clientilor sai, atat prin practicarea unor tarife competitive, cat si prin asigurarea unui transport de calitate, sigur si confortabil. Cumparand bilete de autocar Bucuresti Paris, clientii Eurolines vor avea ocazia de a vizita cele mai renumite atractii pariziene, incepand cu Disneyland Resort Paris – parcul de distractii din estul orasului care atrage deopotriva copii si adulti. De neratat este si Champs-Elysees, faimosul bulevard strabatut zilnic de turisti din intreaga lume.

Turnul Eiffel (simbol al orasului), Catedrala Notre Dame (cea care a dat nastere atator povesti impresionante), Luvrul (uriasul muzeu ce adaposteste, printre altele, celebra pictura Mona Lisa si statuia lui Venus din Milo), Palatul de la Versailles (aflat la 23 de kilometri de Paris), Montparnasse (zona istorica de pe malul stang al fluviului Sena, recunoscuta pentru atelierele, restaurantele si cafenelele sale, dar mai ales pentru turnul Montparnasse, locul de unde turistii pot admira si fotografia Parisul) sunt doar cateva dintre obiectivele turistice recomandate clientilor Eurolines.

Nimic nu este mai simplu in anul 2016 decat sa ajungi in capitala Frantei cumparand bilete Bucuresti Paris, mai ales daca profiti de ofertele puse la dispozitia turistilor de catre Grupul Eurolines. Anticipand dorintele clientilor, investind constant in tehnologie, imbunatatind permanent servicii oferite si punand accent pe profesionalism, Eurolines isi doreste sa poata satisface gusturile si dorintele fiecarui client, oricat de complexe sau atipice ar fi acestea.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram